Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

master19

Nie umię rozmawiać z ludzmi ! ! !

Polecane posty

Hej mam problem ze sobą nie umię rozmawiać z ludzmi. Jak z kimś jestem to nie wiem co mówić, mam pustkę w głowie prosze o pomoc.

Gość niebieska skarpetka
tez tak mialam baaaaardzo dlugo, dopiero od niedawna zmuszam sie do mowienia czegokolwiek, i rozmowa jakos sie klei, trzeba sie przelamac! wiem, latwo powiedziec...

Gość princessa kokosowa
Po pierwsze nie umię tylko nie umiEM !! co to za plaga ostatnio z tym umię A co do Twojego problemu to niestety musisz się przełamać na początku będzie trudno ale się nie przejmuj dziwnymi spojrzeniami ludzi :) wiem co mówię bo kiedyś też byłam chorobliwie nieśmiała teraz dalej w sumie nie zawsze umiem z nowo poznanym człowiekiem rozmawiać od razu o byle czym jestem raczej typem obserwatora szczególnie gdy wchodzę w nowe towarzystwo. Warto czasem rzucić się na głęboką wodę i poszukać np pracy wymagającej kontaktu z klientem mi np to bardzo pomogło :)

Gość niebieska skarpetka
dziewczyny nie gryza.. choc potrafia byc okrutne, czyli nasmiewaja sie gdy facet zacznie sie jakac lub nie wie co powiedziec, ale to swiadczy o ich braku klasy. Uwierz sa i takie, ktore przymykaja na to oko i same staraja sie pociagnac faceta za jezyk. Rada- nie szukaj tych glosnych i jazgoczacych ale milych i zyczliwych, na reszcie dobrego wrazenia nie musisz wzwierac no nie?

No widzicie mam poważny problem :( ale musze sobie dać z tym rade bo inaczej zwarjuje :( ale dzięki za rady

Gość bn fd///
kup se słownik ciulu!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kafe poradnik
Może to wynika z niskiej samooceny.