Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SamanthaJones

Obrzezanie dziewczynek!!!!!!!! Jak mozna tak krzywdzic dzieci??

Polecane posty

ja tez ostatnio zakladalam taki temat i chyba nawet ten sam link wklejono, ale nie mialam odwagi tego obejrzec :( wszystko dokladnie widac? tzn. czy narzady są normalnie pokazane? az mi slabo jak o tym pomysle :( czytalam ksiązke Waris Daire i pamietam, ze jak opisywala motyw obrzezania wyszlam i spalilam chyba ze 3 papierosy po kolei :O w kinie niby nic nie pokazano, ale ja i tak nie patrzylam w tamta strone

Sweet, powiem tak. Niby cos tam widac ale ja nie dam rady tego obejrzec. Po pierwsze, zal mi tych dzieci. Po drugie, zwymiotowalabym. Nie moge ogladac takich rzeczy...

Gość mogły urodzic sie
w innym kraju a nie akurat tam :o maja co chciały :D

w samym obrzezaniu jak dla mnie najgorsze jest to, że b. często, a właściwie to chyba z reguły, taki zabieg przeprowadzany jest bez znieczulenia. przecież łechtaczka jest tak bardzo unerwiona, to musi kurewsko boleć :(

widzisz samantha jakie mamy spoleczenstwo ? :( z kim tu dyskutować? z banda gówniarz, która myśli, że to co pisze jest zbawne? drogie dzieci to nie jest ani smieszne, ani nawet troche zabawne to jest zalosne :O sillyofme> znieczulenia nie ma wcale. Waris w swojej ksiązce napisala, ze aby poczuc w myslach ten bol nalezy wyobrazic sobie, ze zjezdza się z wielkiej poreczy a nagle ta porecz zamienia się w zyletkę...pamietam to zdanie do dzis i do dzis dretwieję, jak sobie o tym pomyslę

Gość mogły urodzic sie
no ale o co ci chodzi ? co cie te baby interesuja ? głupie są i tyle, daja soba manipulować i matka zaprowadza córkę i sprawia jej taki ból a nawet przez ten zabiek konczy jej zywot 🖐️ dzikusy, debile, oszołomy, frajerzy, gnoje, kretyni 🖐️

Gość mogły urodzic sie
zabieg*

bezczelny no cóż, w pewnym sensie muszę się zgodzić z tym że to dzikusy :P jest taka przypowiastka: w rpa żył sobie biały farmer, miał czarnych niewolników, świetnie prosperującą farmę, starał się by niewolnicy nie mieli tam piekła. pewnego dnia niewolnicy usłyszeli że trzeba wyganiać białych i wygonili swojego farmera. po jakimś dłuższym czasie on wraca na tę farmę, patrzy, a tam kompletna ruina, w sadzie drzewa pościnane, no po prostu dramat, ruina. pyta się swoich byłych już niewolników "dlaczego ścięliście drzewa?" a oni mu odpowiedzieli "bo chcieliśmy owoce"

Mi nie chodzi o to, czy cos da sie z tym zrobic czy nie. Poprostu szkoda mi tych dzieci, nie potraficie tego pojac ze one cierpia? taki zabieg trwa okolo 30 minut. Pozniej kobieta po takim zabiegu nie ma przyjemnosci z sexu, nie czuje poprostu nic. A niekiedy taki zabieg sie powtarza, tylko dlatego ze jakis znachor zle zszyl taka dziewczynke. Tego nawet nie wykonuja lekarze.

Dzieje sie także wiele innych rzeczy, które nie powinny miec miejsca. osobiście bardziej mnie interesuje los głodnych POLSKICH dzieci niz obrzezanych czarnych dzieciarów w kraju, w którym sie mieszka w chałupkach z kamieni i krowiego gówna

bezczelny > ja na gimnazjum tez sie nie zalapalam ;) a powaznie ile masz lat? wydaje mi sie ze gdzies juz twój nick widzialam, ale tak patrzę tylko 37 postów, moze z kims cie pomylilam ;)

ja też miałam system 8-klasowy, ale już komuny wtedy nie było :classic_cool: ale jeszcze ruskie stacjonowały w Polszy :O

Gość mogły urodzic sie
ale to juz nie nasz problem 🖐️

Gość widziałam to :(
porażka, świat jest jest juz taki rozwinięty, a tam nadal wierzą w takie bzdury. to jest straszne

Domowe przedszkole ziarno Tato a Marcin powiedział 5-10-15 teleranek ciuchcia domowe przedszkole a jak byłem w 3 klasie to ul sezamkowa puścili :D

Gość niedobrze mi i słabo po obejrz
eniu tego filmu, nie ogladac !:O:O