Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jantarowwa

Moim zdaniem wysoki facet ma od 175 cm

Polecane posty

Gość jantarowwa

Sama mam tyle , chodze na plaskiej podeszwie a mimo to wyzszych ode mnie facetow jest skrajnie malo. jak juz jest jkais mojego wzrostu to swieto. Moim zdaniem wysoki facet w Polsce wbrew temu co tu czytam (ci wszyscy ludzie tutaj pewnie i tak dodaja sobie z 5 cm albo wiecej albo maja zachwiane postrzeganie wzrostu u ludzi stad wszyscy podajecie ze facet wysoki musi miec ze 185 w rzeczywistosci majac przed oczami obraz typka realnie mierzacego gdzies ze 179-180 cm). No wiec realnie wysoki facet w Polsce ma gdzies od 175 cm. Mieszkam w duzym miescie a tu i tak sa wyzsi niz na wsi

Gość ołmajgad:P
wysoki facet ma od 180 cm :P

Gość behehhehe dokladnie
wogole ja nie wiem jak ludzie sa w stanie stwierdzic czy ktos ma 177 czy np 180 albo czy ma 180 czy 183 itp (szczegolnie 160 centymetrowa laska :P). Przeciez nikt z metryczka na dupie nie biega ani na czole nie ma kredka wypisane a stwierdzic takie roznice zapewniam, baaardzo ciezko. Dlatego teksty ze oh on ma 177 to jednak nie jest wysoki a ja myslalam ze jest wysoki" albo "on ma 180 to juz jest wysoki " to takie bezedety ze czasami sluchac nie moge. NIejednokrotnie zlapalam sie na tym ze faceta w rzeczywistosci nizszego ocenilam jako wyzszego niz tego ktory jest od niego naprawde wyzszy. Dopiero jak staneli na bacznosc head to head to moglam to stwierdzic. Ten nizszy byl po prostu jakos lepiej zbudowany

Gość NOM cos w tym jestmoj facio ma
gdzies 176 i nie uwazam zeby byl sredni a tym bardziej niski. Jak idziemy ze znajomymi to jest jednym z wyzszych wsrod chlopakow