Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślona pewnymi wypowiedziam

Czy rodzice wasi tak mają, a wy ?

Polecane posty

Witam wszystkich na tym forum. Czytałam tu kilka wątków w którym pojawił się temat związków i interakcji z rodzicami. Chciałam się was spytać czy jak zakładałyście/-liście swoje związki to czy spotykałyście się z facetami lub dziewczynami to czy wasi rodzice czy wasza matka mówili wam , który facet/dziewczyna jest dla was odpowiedni/-a , a który/-a nie ? I co sądzili byście o sytuacji gdy np. dziewczyna ma jednego faceta , są zaręczeni, wszystko jest super kocha go. Pewnego dnia dowiaduje się, że ją zdradza z byłą za jej plecami. Zostaje skrzywdzona, odstawia go. Po powiedzmy pół roku pozwala mu wrócić, ale też poznaje nowego faceta który się w niej zakochuje i do którego ona zaczyna też coś czuć. A wtedy widząc to rodzina i głównie matka dziewczyny mówi jej i "przekonuje" , że ma być z byłym co zdradzał i ją skrzywdził, a nie z nowym facetem który ją kocha i do którego ona też coś czuje ? Czy jeśli macie lub mielibyście dzieci wyrażacie lub wyrażalibyście swoje zdanie z kim wasze dziecko ma się związać , a z kim nie ? I czy jak 2 akapity wyżej , gdybyście wy czy wasze dziecko (dorosłe :) ) miało dwóch kandydatów (kandydatki) - jednego którego kiedyś kochało, ale zdradzał , a teraz wrócił bo mu wy lub wasze dziecko pozwoliło na powrót i drugiego który kocha i do którego wy lub wasze dziecko też zaczyna coś czuć to za którym wyborem byście optowali ?

Gość nie sluchamy rodziców
tylko sami podejmujemy decyzje z kim chcemy być

dokładnie każdy ma prawo do własnego życia....a TY zostaniesz z ta osoba przez całe życie jesli jest miłość i szacunek to i życie mija w miłości, natomiast jeśli pojawiła się zdrada to pojawi sie i drugi raz a do tego kłótnie i nerwy a tego raczej każdy chce uniknąć

Gość maxtor on the route
Ja osobiście chciałbym aby moja córka była z mężczyzną, którego będzie najbardziej kochać i który będzie najbardziej kochał ją i będzie jej wierny. Zdrajcy który skrzywdził by moją córkę obił bym mordę i wypierdolił go przez okno ! Mężczyzna powinien bronić swoich kobiet !

Gość maxtor on the route
I mężczyzna dla mojej córki nie musiał by być żadnym biznesmenem i nie wiem kim. Ważne żeby moja córka go kochała, a on ją. Z cech to głównie aby mężczyzna mojej córki nie był leniem, nałogowcem i nie miał lewych rąk do pracy i męskich rzeczy typu wbicie gwoździa :)

moi rodzice wsadzali nosa w moje znajomości ja nie wsadzam to jego życie posłuchać rady rodziców możesz ale musisz

Gość Delia Peabody
Moi rodzice z reguły wypowiadają się na temat mojego chłopaka a teraz już męża tylko wtedy, kiedy ja wyraźnie zapytam. Jak się już wypowiadają, robią to szczerze. Wydaje mi się, że szczęśliwy człowiek sam jest szczęśliwy i nie musi się w tym utwierdzać i nie pyta o zdanie innych, a wypowiadane mimo wszystko krytyczne uwagi pod adresem wybranka/wybranki nie docierają.

Ale co np. w przypadku który tu gdzieś wyczytałam na kafe gdybyś miała córkę, ona faceta z który była zaręczona, ale okazało się, że ją zdradzał i bardzo ją skrzywdził tym, rozeszli by się, a potem by wrócił przepraszając i że więcej tego nie zrobi. Nic byś mu nie powiedziała czy córce ? Przekonywała byś ją do małżeństwa z nim nawet jakby w jej okolicy pojawił się inny kochajcy facet który jej nie zdradza i ją kocha ?

"aretha franklin. moja matka zatruwa mi zycie ciagle czepiajac sie mojego faceta" A jak by cię zdradził czy potem chciał to twoi rodzice by zereagowali jakoś ? Np. mówiąc, że masz za niego wyjść ? Albo jakbyś była matką córki którą facet zdradził ?

Gość hanging the pirate
hanging the traitor !!! :D :D :D

Gość masta of disasta
Kutafon co zdradzał by moją córkę dostał by kopa w ryj z pół obrotu i wyleciał z hukiem za drzwi ! Jak chce ruchać inne to niech wypierdala od mojej córki ! Takie jest moje zdanie :)

• NAJŚWIEŻSZE

• 2
      ...