Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhddddddddd

Co ile myjecie włosy?

Polecane posty

Gość dhddddddddd

mam pytanko takie jak w pytaniu z tym,że napiszcie jeszcze jakie włosy macie. Bo ja np.mam krótki i bardzo cienkie, pierwszego nia mam je ładne nawet moga być rozpuszczone ale drugi dzień już są przetłuszczone trochę, natomiast na dzień trzeci to już na głowie mam same ,,gniazda,,.Zastanawiam sie czy nie zaczac ich myc codziennie aby ładnie wyglądał i nie spinac ich cały czas w ,,kitke,,Ale martwi mnie teraz zima, czapki. Jak jest u Was?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaraz zwymiotuje

Gość herta
codziennie....inaczej sama ze sobą okropnie bym sie czula

Kobieta dbająca o siebie myje włosy tak żeby zawsze były świeże... Ja jak nawet na drugi dzień mam nie przetłuszczające się to i tak je myje bo są takie świeże i pachnące... Jak można myć włosy co 2-3 dni:/?? masakra... o fuj...

Myję włosy codziennie, ale jaknajlżejszymi, ziołowymi szamponami. Lubie chodzić w rozpuszczonych, a na drugi dzień po umyciu już nie są takie fajne, wiec myję je codziennie. Dwa dni jakbym chciała to jakoś przeżyję, ale trzeciego dnia były by już okropne.... A jakie mam? Prawie do pasa, długie, proste...

Gość koyanish
ja myję włosy co dzień lub co drugi,zależy jak wyglądają

Ja mam do ramion, a Ty autorko jak masz takie krótkie to nawet 2 x dziennie nie robiłoby Ci problemu ich myć;) Nie rozumiem jak można myć włosy co 2-3 dni:/ to jest lenistwo...

naddia1 - no ja najczęściej myję albo takim z Joanny - rzepakowym, albo barwy natury pokrzywowym. Zazwyczaj używam ich na zmianę. Nie znoszę tych wszystkich naszpikowanych siliconami reklamowanych szamponów. Masakra jak się myje włosy codziennie traktować je samą chemią ciągle.... raz w tygodniu tylko myję jakimś "mocniejszym" szamponem :)

Raz w tygodniu myć włosy? Jezu... gratuluje higieny... i wiedzy na temat mycia włosów... żal...

Jeśli ta ostatnia wypowiedź tyczy się mnie, to nie wiem gdzie napisałam, że myję włosy raz w tygodniu.... napisałam, ze myję włosy CODZIENNIE ale łagodnymi szamponami ziołowymi, które podałam wyżej. Raz w tygodniu traktuję je silniejszym szamponem - akurat używam pantene.....Także nie wiem w czym masz problem.

A czy ja pisze do Ciebie:/? Nie wymieniłam nazwy osoby więc nie wiem o co ci chodzi... Pisze ogólnie:)

Szanowna Kali - to Ciekawe komu tak gratulujesz higieny i wiedzy o myciu włosow, skoro nikt tutaj nie napisał, że myje raz w tygodniu....

Tym co myją raz w tygodniu gratuluję:) bo nie każdy to potrafi heh;) A tego pisac nie trzeba...;)