Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilika

chce dać na imię mojemu synkowi orlando . co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość jdhfhrdhujrghneda
dlaczego nie mozesz dac polskiego imienia? pracuje w miejscu gdzie mam stycznosc z wieloma maluchami i gdzie nie spojrze te imiona to roksi, adrianne, saymon, martin, orlando, wiolett... co wy wstydzicie sie polskich imion?

Gość galaretka89
orlando...masakra...

Gość nie no spoko moze byc
Orlando a zwłaszcza jak ma na nazwisko Malinowski :O :O

Gość pilika
bo bardzo spodobało mi się to imie, polskie niestety mi sie kojarzą z czyms, a to jaż np znam takiego jasia co jest rozwrzeszczany niedobry jak pies a ma 4 lata, wojtuś taka niedołega, michał maly cwaniaczek, z prawie kazdym mam skojarzenia jakies, a wlasnie z tym nie mam zadnego bo nie znam zadnego orlando, no i mi sie bardzo podoba.

Gość poka nam
a na drugie daj mu Bloom

Gość jdhfhrdhujrghneda
jesli Ci sie takie imie podoba naprawde to go tak nazwij, przeciez to Twój maluch. ja ogólnie jestem przeciwna takim imionom.

Bardzo ciekawe imię tylko na forum zaraz cie zakrzyczą tu sami rodowici polacy ja dam corce Mia a synkowi Samuela albo Joachim jeszcze nie znam plci Pamietaj ze to ty wybierasz dziecku imię kulturalni ludzie jesli im sie nie podoba to nic nie powiedza a chamy cie wysmieja

Gość jdhfhrdhujrghneda
ja jej w zaden sposob nie obraziłam. wyraziłam tylko swoje zdanie. To jej dziecko. niech je nazwie jak chce. imie nie jest tak wazne jak to na jkiego czlowieka je wychowa. :)