Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła młoda mama

chcę dać córeczce na imię Bella

Polecane posty

Gość przyszła młoda mama

niebawem urodzę córeczkę, chcę jej dać na imię Bella, jak Isabella Swan :), jak wam się podoba? jestem wielką fanką Zmierzchu, prawda Bella że jest ślicznie?

Gość to daj - po co ten topik?

Gość Ars Neo
Piekne jest, ale niestety obok Zmierzchu bedzie powodowac skojarzenia z podpaskami:O

Gość Tomaszekkowalala
lepiej Smerfetka

Gość był ten temat i każdy
odradzał ci to imie ze wzgledu na skojarzenia z toruńskimi Zakadami Maretiałów Opatrunkowych - pisząc nie wprost ;-( Życzymy wszystkiego dobrego Tobie i dizecku, a co do imienia - lepsza ta izabela, aurelia, Lidia czy nawet Natalia.

Gość no to może...
sorry, ale w naszym kraju z ta nazwą wiąże się tylko jedno skojarzenie- PODPASKI :O

Gość przyszła młoda mama
"moze jakies polskie imie lepiej?" "sorry, ale w naszym kraju" sory, ale polska to zaścianek i mam gdzieś skojarzenia jakichś prostaczków, a polskie imię? :O dajcie spokój, polskie imiona są takie dla pospólstwa, takie prostackie :O a moja córeczka już jest wyjątkowa i będzie miała wyjątkowe imię :)

Gość przyszła młoda mama
izabela? :O weź daj spokój to takie prymitywne, co innego Izabella przez dwa l :)

Gość kigggha
też tak myślę - daj Izabela, a mów na nią jak chcesz - Bella. Jak podrośnie to przynajmniej będzie miała wybór, czy chce czy nie chce byc kojarzona z paczką podpasek.

Gość Filuterka z lusterka
Znam kilka psów o tym wdzięcznym imieniu, ale dziecka ani jednego :P :D :D

Gość to jest głupie prowo
1/10 ani śmieszne, ani mądre. GŁUPIE

Gość kigggha
to daj 2 l. niewielka różnica.

Gość bella jak te podpaski:)
a tak w ogole to marne prowo:)

Gość ja bym dała Lubella

Gość to juz twój nasty temat
dzisiaj tylko i innym i mieniem :o NUDZI CI SIE ?! DO KSIĄŻEK !!!!!!!!!!:O

izabela? weź daj spokój to takie prymitywne, co innego Izabella przez dwa l Jasne, Bella zdecydowanie mniej prymitywne:-O Juz mi żal tego dziecka. Może zainspiruj sie innymi podpaskami - NATURELLA. Jest przez dwa "l", ma pewno Ci sie spodoba. Bedzie pasowała jak ulał dla Twojej córki.

A jak ją zdrobnisz???? Jesli nawet ty będziesz mówić bella to nie zabronisz babciom , ciociom mówić bellusia . Bellunia ( belleczka?) - a to juz naprawdę nie brzmi dobrze. Pomijam że to częste imie dla psa

A jak ją zdrobnisz???? Jesli nawet ty będziesz mówić bella to nie zabronisz babciom , ciociom mówić bellusia . Bellunia ( belleczka?) - a to juz naprawdę nie brzmi dobrze. Pomijam że to częste imie dla psa Może byc jeszcze Belka - ale to raczej dla pospólstwa:P

Gość ja bym dała Lubella
allways też jest przez dwa l

Gość 1 co mi przyszło na myś to pod
podpaski !!!!!!

Daj jej na imię Always, też ładnie :D Ale te młode matki wydziwiają teraz... Myślą że ich dzieci jakieś wyjątkowe, a takich samych się rodzą miliony.

Gość mama 7 letniej Princessy
nie rób tego!!! ja dałam swojej córce na imię Princessa :O byłam młoda i głupia wtedy, wydawało się takie sweetaśne :O, nie chciałam nikogo słuchać (miałam ledwo skończone 18 lat), no i teraz moja córka jest w 1 klasie szkoły podstawowej, dzieci się z niej śmieją, niemal codziennie ma do mnie pretensje dlaczego dałam jej tak na imię :O gdyby tylko dało się cofnąć czas :O

Gość ja bym dała Lubella
możesz jej zmienić imię urzędowo

Gość heheyvyfhd
córka Bella - podpaska, która dobrze siewchłania a ty od Princessy, ale pojechałaś po bandzie, za costakiego powinni ci dziecko zabrać

Gość mama 7 letniej Princessy
no i co to da? zmienię jej imię, pójdzie do szkoły i co powie już nie jestem Princessa? :O i przestaną się z niej śmiać... albo jeszcze bardziej jej zaczną dogryzać że zmieniła imię :O dzieci są okrutne :O jedyne wyjście to zmienić imię i szkołę, ale to na razie nie wchodzi w grę, mieszkamy w małej miejscowości i jest tu tylko jedna podstawówka w całej gminie :O, może jak będzie szła do gimnazjum to coś o tym pomyślimy ale teraz nie :O

Gość tussia
Pięćdziesiąt twarzy Blacka (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/vmhpiecdziesiat-twarzy-blacka-2016 Etatowi rozśmieszacze Ameryki – Marlon Wayans i Michael Tiddes, twórcy uwielbianych na całym świecie serii „Straszny film” i „Dom bardzo nawiedzony” powracają z bezkompromisową parodią megahitu na podstawie bestsellera E.L. James. W obsadzie arcydowcipnej odpowiedzi na „Pięćdziesiąt twarzy Greya”, w której – jak zapewniają jej producenci – „seks i humor idą ręka w rękę”, zobaczymy plejadę hollywoodzkich piękności, gwiazdy komediowych hitów „Kac Vegas” i „Druhny” oraz – uwaga - Jane Seymour, czyli niezapomnianą Doktor Quinn z wielkiego serialowego przeboju! Milioner Christian Black jest zabójczo przystojny, niewyobrażalnie bogaty, tylko… kompletnie nie radzi sobie w łóżku. Kiedy w jego życiu pojawia się piękna i wścibska dziennikarka, kolejne pikantne sekrety przedsiębiorcy zaczynają wychodzić na światło dzienne. Czy uwikłana w coraz intymniejszą relację z bogaczem reporterka zdoła odkryć wszystkie, skrywane przed światem twarze Blacka?