Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fernandetta

CZY CHODZENIE PO BANKACH Z CV TO DOBRY POMYSŁ?

Polecane posty

Gość fernandetta

Witajcie, od paru miesięcy wysyłam drogą e-mailową CV + LM (jeśli wymagają) i zero odzewu z ich strony. Odrazu zaznaczam ze spełniam oczekiwania tych banków do których wysyłam CV. Nie porywam się z motyką na słońce, ja lubię tą prace i mam doświadczenie. Czy dobrym pomysłem jest chodzić od banku do banku i bezpośrednio zostawiać CV odrazu przedstawiając swoją osobę? Z góry dzięki za odp. :)

Gość gratuluję i współczuję
ja raczej chodzę z visem po pradziadku :)

Gość fernandetta
aha... a czego współczujesz?

Gość jadowita żmijaaa
szczerze to ci powiem ze to nie jest dobry pomysł bo cv ktore zostawiają kandydaci w bankach czy tak lądują w niszczarce. Bo skoro nie ma ogłoszenia to po co dodatkowe papiery na biurku. A wiem to stąd bo sama pracuje w baku i szefowa tak robi.

Gość fernandetta
hmmmm to szkoda :( męczy mnie już to ciągłe szukanie pracy

Gość camaieuuu83
mysle ze to nic nie zmieni bo chodzac po bankach i tak pewnie nie spotkasz na swojej drodze odpowiedniej osobie a cv bedziesz zostawiac jakima szaaraczkom. Ale jesli masz doswiadczenie, spelniasz wymagania i nawet sie do Ciebie nie odzywaja, to prawdopodobnie masz zle ulozone CV lub LM, warto je jeszcze przegladnac i przed kazdym wyslaniem swojej oferty dopasowac do wymagan pracodwacy.

Gość fernandetta
camaieuuu83 - możliwe, że masz racje. Mój LM mogę powiedzieć, że jest dobry ale nie bardzo dobry. Zrobię tak, że raz jeszcze powysyłam dokum.aplikacyjne i bardziej postaram sie sprecyzować. Ale z drugiej strony niektóre banki mają juz moje CV,LM w bazie i żeby nie wyszło, że jestem natarczywa... poprostu zależy mi na tej pracy i tyle...