Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SamanthaJones

Dobry, tani obiad. Bez wychodzenia do sklepu. Doradzcie.

Polecane posty

Gość sięszuka
Ale skąd my mamy widzieć, co masz w lodówce?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wędzony łosoś
placki ziemniaczane

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość camaieuuu83
no to najpierw napisz co masz a my co z tego uklecimy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość h-agula
ja mam wszystkie dobre i bez wychodzenia, po prostu zamrażam większość porcji, potem chwila i już jest gotowe:| pierogi, rolady, kluski śląskie, kapusta, gołąbki, krokiety, gulasz z szynki do tego tylko ugotuję kaszę i dodam ogórek konserwowy i jest, kotleciki mielone, schab w cieście i co tylko jeszcze tam się znajduje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
czesc Samantha :) napisz co masz w lodówce ;) i jesli moge zapytac (wczoraj spotkalysmy sie na topiku o obrzezaniu) ile masz lat? ;) pozdrawiam :) ps. tez lubię samanthę jones ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Czesc Sweet :) tak wczoraj rozmawialysmy o obrzezaniu. No lat mam niewiele, ale obowiazek ugotowania czegos do jedzenia dla mojego jest ;p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
No jasne, że może być wędzony! :-) No to możesz zrobić tak : gotujesz ziemniaki w mundurkach, wybierasz ta największe - im większe tym lepsze. Po ugotowaniu wycinasz z każdego ziemniaka taką "rynienkę" - dwa cięcia pod skosem - czyli masz taki "trójkątny" rów hehehe. Wycięte części ziemniaków - oczywiście bez skór, rozgniatasz z drobno pokrojonym, podsmażonym boczkiem, czosnkiem, śmietaną, pieprzem, solą (i czym tam jeszcze chcesz)... można dorzucić kostki sera, itd i tak uzyskaną papkę ładujesz do tych wyżłobionych ziemniaków, wrzucasz do piekarnika i podpiekasz "na rumiano" Nadzienie można zrobić dowolne oczywiście. No kurczak z curry i śmietaną, tuńczyk...itd

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×