Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj boli boli

oj boli boli

Polecane posty

Gość oj boli boli

Witam czy ktoras tez tak miala od wczoraj boli mnie lewa pachwina ale to tak ciagnie ze koleje a w nocy nie moglam spac bo bolalo i biodro i kolano do tego czy to dzizia uciska na jakis nerw? jestem w 8 miesiacu ciazy mialyscie tak jak to zlikwidowac zeby nie bolalo bo z domu nawet nie moge wyjsc

Gość camaieuuu83
ja tez tak czasem mam, jak sie rozciaga macica to tak czasem jakos przechodzi ten bol na pachwiny, po kilku dniach powinno minac

mi minęło jak zastrzyk w dupe dostałam :D:D:D ale u mnie to był nie tylko ból rozszerzającej się macicy i ucisku na spojenie łonowe ale dodatkowo szew szykowy domagał się już zdjęcia (to było w 35tc) od półtorej tygodnia znowu boli ale to już pewnie tak do końca będzie (do terminu mam 17 dni)

Gość oj boli boli
mami82 oj chcialabym zeby mi dali zastrzyk oby przeszlo ale tu chyba nie ma co bo to zwyczajnie chyba sie cos rozciaga albo mala mnie uwiera bo z tej strony akurat ma glowke:/ no nic trzeba jakos przezyc ah koncowka najbardziej meczy fajnie masz jeszcze 17 dni :)powodzonka

no nie wiem czy byś taki zastrzyk chciała :D:D:D dostałam go 16.10 i do tej pory mnie dupa boli w tym miejscu gdzie go walnęli :D:D:D a co do tego że już nie długo u mnie hmmm miało być niby szybciej bo max do tygodnia od zdjęcia szwu i co? jajco :D:D:D dzisiaj już 11 dzień od zdjęcia i nadal cisza :D:D:D

Nie jesteś jedyna z takimi bólami. Jak mnie złapie to chodzę jak kaczka, też jestem w 8miesiącu no i nie oszukujmy się, dziecko toruje już sobie drogę ;] Nic się nie martw, chyba każda z nas tak miała, ma lub będzie miała ;]

Gość oj boli boli
dzieki dziewczyny za odpowiedzi trzymajcie sie i powodzonka:)