Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oxoKRISoxo

RATUNKU! Z kim ja się ożeniłem...!!!

Polecane posty

Przed ślubem miła, uśmiechnęta, zadbana, umalowana, towarzyska. Po ślubie: NIE TA KOBIETA! Zaniedbana, włosy tłuste, makijażu to już dawno nie robiła, rozlazła, uszczypliwa dla innych kobiet. Nie poznaje jej.Przed ślubem była piekna i seksowna, a teraz? bez makijażu jest naprawde....przeciętna (żeby nie powiedziec pasztetem) Seks jest tylko wtedy, kiedy ma dobry humor (czyli bardzo rzadko) jest leniwa i nic nie robi w domu. Nie posprzata, nie ugotuje...Mam jej dość i niestety ale na "jej wlasne życzenie" wplątałem sie w romans..

Gość zecooooo.
romans ?;/ jestes zalosnym dupkiem, a zona moze zaniedbala sie przez ciebie ;/

Gość widac zaradna dziewucha
(patrzac ze zlapala sobie Ciebie...) wiec da sobie rade:) nie martw sie:)

Gość małp@
Chwalisz się czy żalisz ?

Tak to jest jak bierze się ślub z kimś ze względu na urodę :) Rozwiedź się.

na pewno sie nie zaniedbala przeze mnie. Dbam o nią, prawie komplementy, zapraszam na kolacje, zabieram na zakupy...

Gość odpowiem......
no najlepiej szukać usprawiedliwienia na zdradę w postępowaniu żony ....biedny chłopiec a tak porozmawiać z żoną to nie było można ...pomagać jej w obowiązkach itd.... najlepiej iść do innej i czuć się bezkarnym bo przecież żona jest be

Gość tezzona
Może ona wyczuła,że masz z kimś romans.Ma kobieta depresje,dlatego tak teraz wygląda.Możliwe,ze masz wyrzuty sumienia z powodu zdrady,dlatego szukasz na forum usprawiedliwienia dla swoich poczynań..Sądzę,że gdyby raziło Cię jej zachowanie to zwyczajnie mógłbyś chociaz spróbować porozmawiać z nią,z pewnością gdzieś tkwi zródło takiego stanu rzeczy,a nie szukac sobie kogos na boku...

odpowiem...... kobieto! Ona nie ma żadnych obowiązkó! Dzieci nie mamy, pracuje na pół etatu w szkole w domu ja sprzątam, obiady kupujemy...w czym jeszcze jej pomagać? Makijaż mam jej nakładać?

Gość koralina z dupy pingwina
a ja zdradzam męża , przed nim chodzę zaniedbana i nic nie robię żeby mnie nie pragnął bo wolę kochanka, jak mąż wychodzi ja biorę kąpiel, robię makijaż i wkładam sexy bieliznę i jadę do mojego ogiera na dziki sex, mąż niech zarabia

Gość ja ją rozumiem
moje życie po ślubie tak się zmieniło zę też mi się nic nei chce teściowa wykańcza mnie psychicznie mąż okazał się leniwym dupkiem przwróciłam całe swoje życie do góry nogami by się dostosować do ich oczekiwań i by im docgodzić...i nagle stwierdziłam że nie wiem po co, i tak mnie nie szanują i nei doceniają przestałam mieć czas i chęci na hobby, na to co było dl amnei kiedyś ważne, nei chce mi się nawet o siebie zadbać a kiedyś to co drugi dzień był peeling, co tydzień epilacja brwi, manikiur, pedikur itd teraz jak zrobię to co trzeba w domu to nie mam ani siły ani ochoty by zadbać o siebie nie mam ochoty nawet ładnei się ubrać, odczuwam niechęć o myśli o wyjściu z domu i wyprawie do sklepu by kupić nowe ciuchy, mam depresję

ale moja żona ma naprawde dobrze. Mieszkamy sami, bez teściów, mamy pieniądze, strabilną pracę, dzieci nie mamy. Spokojne życie, ale jej chyba jest za dobrze, bo się tak rozleniwiła. Rozmawialem z nia tyle razy o tym. Nie ma żadnych problemów, zmartwien. Jej się poprostu nic nie chce. A ile ja moge bawic się z Renią Rączkowską.???Przeciez mam żone i jak każdy facet mam swoje potrzeby.

Gość ja ją rozumiem
może problem w tym , że to Tobie się wydaje że żona ma cudownie.... o mnie możnaby powiedzieć to samo: mamy dom, kasę, nie muszę pracować....a mimo to czuję się cholernie nieszczęśliwa, właśnie dlatego że rodzina męża wywróciła całe moje życie do góry nogami, to ja miałam sie dostosować do nich, no i się dostosowałam, tylko teraz wychodzi na to że mam kryzys tożsamości bo już nawet nie wiem kim jestem ic zego chcę krytykowali mnei we wszystkim, w tym jak chcę urządzić dom, jak gotuję, co kupuję, w co się ubieram... w efekcie robiłam wszystko tak jak chcieli i teraz nie podoba mi się ani efekt końcowy ani to kim byłam przedtem (patrzę na wszystko tak krytycznie jak oni) pewnie psycholog wiedziałby o co w tym wszystkim chodzi, muszę odbudować swoje życie

Gość ja ją rozumiem
a swoją drogą po "uja" zakąłdasz ten temat ? oczekujesz że teraz jak masz romans Twoja żona zrobi wszystko byś się nią zainteresował ? takim egoistycznym kiepem ? no żal, co najwyżej powinna poszukać sobie nowego faceta i zamknąć rozdział znajomości z Tobą

Gość NAJPIEKNIEJSZAAAAAAAAAAA
a ja faceta rozumiem....!!!!!!!!!! skoro baba sie zaniedbala to co sie dziwic... nie kazdy chce mec w domu worek na sperme.. zwiazek trzeba pielegnowac i siebie przy tym tez

yyym to, ze ktos przestal o siebie dbac, nie oznacza, ze tzreba spisac ja na straty i miec romans.. jestes dupkiem! tzreba bylo ja najpierw zostawic a potem ewentualnie wejsc w zwiazek z inna kobieta.. moze twoja zona ma jakies problemy, a teraz to jej tylko gwozdz do trumny wbiles. to co napisal dyrektore jest tak komiczne, ze zaraz chyba spadne z fotela ze smiecu!!

To pewnie ten typ co chce tylko do ołtarza zaciągnąć i z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku przestać udawać :o Współczuję :o

Gość załamana9000
No tak...wiadomo ma romans i zamiast czuć się winnym to zwala winę na żonę. Widać chłopie że mało wiesz o życiu, myślałeś żę bedzie w domu 24h na dobę wyperfumowana, wystrojona i wymalowana?? Za dużo się filmów naoglądałeś, bo tylko tam kobieta wstaje z łóżka jak od fryzjera i w full makijażu... Oby się kobiecina opamiętała z kim żyje.

Gość 7uhjvgbn
albo już tu kiedyś pisałeś o swoim problemie,czytałam taki temat,albo to prowokacja.Co ty z tym makijażem,bo nie kumam,po co ma smarować się jakimiś gównami i zatykać sobie pory w skórze,sam się maluj.Teraz dopiero widzisz że bez makijażu wygląda jak pasztet,a przed ślubem przepraszam bardzo,spała z tobą w pełnym makijażu z głową uniesioną nad poduszką-co by się nie rozmazał w czasie snu,że TEGO NIE DOSTRZEGŁEŚ?