Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukakuka

Nie wiedziałam że jestem w ciąży- OGLADALIŚCIE??????????????????????????????????

Polecane posty

Gość kukakuka
jak widać można mieć okres przez całą ciążę, zrobić test który nie wykaże ciąży, nie mieć mdłości, przytyć tylko parę kg...i nie wiedzieć :-O

Gość kkkopjjjjj
taa,nie wiedzialy,dobre sobie

wiesz troche to dziwne i jak dla mnie naciągane bo rodzą dziei po 3 kg a gdzie ruchy dziecka pomyliły z gazami :O

Gość yrtyyerrty
to to niemozliwe chyba, nawet brzucha nie miały? a tam jets tylko 1 opkazana

Gość Pan Biznesmen x64 KUTAFONv4
dziewucha która kilkanaście tygodni nie ma okresu i nie idzie z tym do gina jest żywym gównem :)

Gość kukakuka
to cała seria chyba z kilkanaście odcinków, przed chwilą ponad godzinę oglądałam na tym programie, wpiszcie sobie na U tube: I didn't know I was pregnant, tam jest tego mnóstwo z tej serii

oglądałam pare odcinków i nie wierze by nie wiedziały nic ruchy mdłosci piersi cera ogólnie widać zmiany

Gość kukakuka
właśnie te kobiety miały okres praktycznie przez całą ciąże, taka lekarka się wypowiadała mówiąc że to możliwe, jednak krwawienie jest skąpe, to takie plamienia, które ciężarna może brać za miesiączkę.

Gość rtyuiok
w Stanach jest wszystko możliwe.... Chociaż i tu w Polsce moja sąsiadka nie wiedziała do 6 miesiąca, ale miała lekką nadwagę i te plamienia co miesiąc więc może dlatego

"dziewucha która kilkanaście tygodni nie ma okresu i nie idzie z tym do gina jest żywym gównem" Raz był przypadek dziewczyny, która zaszła w ciążę tuż przed rozpoczęciem antykoncepcji hormonalnej, przy której miała nie mieć miesiączek. Kiedy miesiączka się nie pojawiła pomyślała, że to po prostu hormony zaczęły już działać. Nie oglądałeś/aś programu, nie wiesz jakie przypadki są tam opisane, więc nie oceniaj od razu :)

"przecież kopnięcia nie da sie pomylić z bąkiem :???" Może jednak się da :) Zwłaszcza jeśli jesteś wręcz pewna, że w ciąży nie jesteś i tego w ogóle nie podejrzewasz.

no nie wiem czy mozna w ciązy byłam i wiem jak kopie maluch i jakoś mi to do gazów nie podobne

Gość helka żelka
ja kiedyś myślałam że jestem w ciąży i miałam właśnie takie łażące w brzuchu gazy wtedy też myślałam że to dziecko

Ale wiedziałaś, że jesteś w ciąży i spodziewałaś się tego :) Poza tym myślę, że ruchy mogą silniejsze i słabsze :)

Gość mamauaksmamam
nie wierze w ten program 'rozumiem nie wiedzieć 4 miesiące ale 9 ciało się zmienia mówią o zmianie sposobu jedzenia, zachciankach, mdłościach, ciało się zmienia, piersi rosną, brodawki ciemnieją, linia od pępka w dół spojenia ruchy ból kręgosłupa, ból bioder, spojenia łonowego, nawet skąpa miesiączka powinna dać do myślenia( no może jedna nie ale 2-3 małe krwawienie to chyab daje do myślenia ) no jak tyle przeoczyć ??

jestem w 7 miesiacu i gdyby nie brak okresu i teraaz kopniaki to nigdy nikt by nie powiedzial ze jestem w ciazy... brzucha nie mam w ogóle...;) ostatnio pani w sklepie w rozmowie o dzeciach nawet ekspedientka wspomniala jak powiedzialam ze pilnuje dziecka, ze moze pora postarac sie o swoje..;)

Gość a te Amerykanki to byly
grube??? ponoc u bardzo otylych tak sie moze zdarzyc, ze nie wiedza, ze sa w ciazy, bo przybranie na wadze kilku kilo to zadna tragedia, a tkanka tluszczowa na brzuchu uniemozliwia wyczucie ruchow dziecka, etc.

Gość kukakuka
no chude nie były, niektóre strasznie grube jak zresztą większość przeciętnych "american beauty"