Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akaśka

Czy to jest powód abym tak bardzi się zdenerwowała czy to przewrażliwienie ?

Polecane posty

Gość Akaśka

Trochę się pokłóciłam z moim chłopakiem. Chłopakiem czy może już narzeczonym? O to cały spór. Wczoraj baraszkowaliśmy sobie w domciu, bo moi rodzice pojechali na wakacje do Rucianego-Nidy. Uwielbiamy zabawy analne, więc było trochę przeróżnych figielków. Nagle on mówi: "Kochanie, a teraz pogmeraj mi ręką w grocie nestle" - tak w żartach nazywamy odbyt. Robiliśmy tak już wiele razy (tylko nie mówicie że on jest jakimś kryptopedałem, bo wcale tak nie jest!). Nasmarowałam dłoń i włożyłam, a tu nagle czuję, że on w środku coś ma! Chwyciłam to w palce i wyjęłam... a to złoty pierścionek! On wtedy mnie pocałował i powiedział: "to zaręczynowy". Po czym spytał, czy oryginalnie to wymyślił. No muszę przyznać, że byłam zaskoczona, ale zdecydowanie niemiło. Tym razem przesadził. Zabawy w łóżku to co innego niż zaręczyny. Wolałabym tradycyjnie, z kwiatkami i pierścionek w pudełeczku... a nie w tyłku. Obraziłam się. On przeprasza. W sumie, to sama nie wiem, co z tym zrobić. Ludzie, pomóżcie mi!

Gość poszukaj se kobity
to nie może być prawda :O ale z chłopami cos się ostatnio porobiło

Gość Akaśka
Właśnie to prawda i przyznam, że czuje się tym lekko zniesmaczona :o Nie wiem jak z nim o tym rozmawiać, czy w ogóle ? Obrzydliwiec :o

Gość mądra bestia
pierdolenie, słyszałam już tą historyjke milion razy! nie ma co bezsensownych tematów wymyślać. very stupid person :)

Gość Ale jaja:-P
Niektórzy faceci to mają najebane w głowach:-D. Masakra:/