Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka 848

Czy można kochać dwóch mężczyzn ?

Polecane posty

Gość mirka 848

Mam chłopaka ,którego kocham, jestem przystojny zaradny i dba o mnie, Jednak dwa lata temu poznałam mężczyznę i to zauroczenie trwa do tej pory. Nic nas nie łączy , jesteśmy znajomymi,. Ostatnio zaczeliśmy się zbliżać do siebie i poczułam , że zakochuje się w nim , jednak nadal kocham swojego chłopaka i z nim chcę być. Meżczyzna jest przeciwieństwem mojego chłopaka , bez pieniędzy , bez perspektyw na przyszłość , ale człowiek bardzo dobry pomocny itd Nie wiem co myśleć , co powinnam zrobić w takiej sytuacji ?

Gość sdg
hm moze to co napisze bedzie troche drastyczne- ale gdybys MUSIALA wybrać czysto teoretycznie -wyobraz sobie ze maja wypadek - i TY bys zdecydowala ze jeden z nich przezyje..kogo bys wybrala?? kochasz tego , kogo wybierzesz..

Gość sdg
no czekam na Twoja odpowiedz:P kogo bys wybrala:P

Gość tak to prawda
Pierwszy chłopak- to prawdziwa miłość. Drugi- to tylko zauroczenie.... "coś" nowego, jak cukierek na czubku choinki dla dziecka- tak chciałoby się go mieć :P.. a jak już zje to zostanie tylko papierek..

Gość mirka 848
hm...gdybym miała wybierać , nie wiem , którego bym wybrała, musiałabym przemyśleć, ale już teraz wiem, że nie potrafiłabym dokonać takiego wyboru.Mimo wszystko wydaję mi się, że tego drugiego, ale może dlatego, ze jest niedostępny ? Może pierwszego bo to on mi da w przyszłości stabilizacje , dom , dzieci itd ? Długo już się z tym męczę , nie chcę równiez nikogo ranić swoim zachowaniem , w szczególności mojego chłopaka.

Gość suka jakich mało
jasne,że tak -jeden w pipe drugi w doope

Gość sdg
mysle ze powinnas zostać z tym pierwszym.

Gość sdg
sama napisalas: "mam chłopaka którego KOCHAM". Kochasz go a tamaten to zauroczenie. Moze dlatego ze jest niedostępny.

Gość sdg
z tym drugim nic Cie nie łączy- tak napisalas. Ciekawe jakby to było jakbys zaczęła z nim byc- czy byłby tak pięknie?? nie wiadomo Moze masz takie wyobrazenie o nim i w tym sie "zakochujesz".

Gość kleksowa wpadka seksu
to sie nazywa gang bang

Gość Indra87
Czasem latwo sie tak "zakochac", bo to cos nowego, podniecajacego. Wydaje ci sie, ze po drugiej stronie trawa jest bardziej zielona. Jezeli kochasz swojego chlopaka, jestes z nim szczesliwa i czujesz sie stabilnie to odetnij sie od tamtego. Widzisz, ja tak mam, ze jak poznam jakiegos nowego kolesia i lapie sie na tym, ze zaczynam o nim myslec i fantazjowac to odcinam z nim kontakty, zeby nic wiecej z tego nie wyszlo, bo kocham mojego faceta i nie chce w tym zwiazku mieszac.

Gość mirka 848
Tak bardzo możliwe, że jest to zauroczenie, ale nie potrafię cieszyć się zwiazkiem z moim chłopakiem jak ciągle mam w głowie tego drugiego. Wydaję mi sie, że byłabym szczęśliwa z tym drugim , ale może mi się wydaje tylko....

to zrób jak ta góralka, umów się z dwoma: a jak zaczną dawać miodu, jeden z tyłu drugi z przodu, będziesz miała niekończące się orgazmy wielokrotne.

Gość to istnieją jeszcze
nie-blachary?!