Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja na to jak na laatoo

facebook - pomocy

Polecane posty

zarejestrowalam sie na facebooku i nie wiem jak tam wyszukiwac znajomych ? a poza tym, dlaczego mam podawac haslo do swojego maila ? moze ktos wytlumaczyc ? :o

nikt nie ma tam konta ? :o

Gość jesień już
w wyszukiwarkę na górze strony wpisujesz imię i nazwisko hasła do maila nie musisz podawać, to tylko opcja pomocnicza

jesien, dzieki Ja dopiero dzis tam zaczynam, nie wiem co i jak ? ale jeszcze chce wiedziec, czy jak kogos wyszukuje czy przegladam profil, to ten ktos wie ? czy to jest cos takiego jak nk? :o

Gość hhhhhhhhssssss
O właśnie mnie też to interesuje, czy ktos widzi ze chodzisz mu po koncie?Gdzie to sie sprawdza?A i co jest tam ciekawego w opcjach?

Gość jesień już
wyszukuje się i przegląda profile anonimowo w razie wątpliwości szukaj odpowiedzi w Konto -> Centrum pomocy

jesien dzieki :) czyli rozumiem, ze wyszukiwanie anonimowo ale czy tam sa takie profile do przegladania z fotkami jak na nk ? i czy jak przegladam, to wlasnie o tym ktos wie ? odpisz jeszcze na te ostatnie pytania oki ? please

Gość jesień już
to co możesz przeglądać zależy od tego, jak dana osoba ustawiła sobie opcje prywatności w profilu dane mogą być dostępne dla wszystkich albo tylko dla znajomych

dziekuje jeszcze raz :) Zaraz tam bede "buszowac" i szukac znajomych, ale sa i tacy, ktorzy nie chcialabym zeby widzieli, ze przegladam ich profil :P Na razie nie umiem sie tam odnalezc, nk chyba latwiejsza w uzytkowaniu, nie wiem na czym polega roznica,ale chyba z czasem sama do tego dojde ...

Gość jesień już
nie musisz się o to martwić, dopóki nie zostawisz wiadomości, nikt nie wie, że przeglądałaś jego profil

to cudowna wiadomosc :D dzieki, milego wieczoru :) 🖐️