Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hkjlklsdfs

współczesne kobiety zachowują się jak szmaty a oczekują szacunku

Polecane posty

Gość hkjlklsdfs

potem wielkie zdziwienie i żal że facet ją jak szmatę traktuje

Gość faceci zawsze zachowywali sie
jak szmaty i jakos nie sprawialo im to problemu

Gość hkjlklsdfs
ale ja wcale nie chce traktować kobiet jak szmaty muszę tak robić bo inaczej się nie nauczą

Jestem kobietą i sama stwierdzam ,ze niektóre kobiety są traktowane jak szmaty bo są szmatami :O:O oczywiście niektóre i tyczy się to samo facetów jak facet czy laska się puszcza chleje na imprezach i rzyga pod siebie lub liże się z kilkoma na jednej imprezie albo zaćpa się i idzie na chate na czworaka to czy jest to facet czy kobieta takiej osoby nie będzie się traktowac z szacunkiem

Gość bershkaa
za mało się mówi o facetach którzy sa męskimi koorwami ciągle tylko osię mówi o kobietach jakie to szmaty,koorwy i puszczalskie

Gość hkjlklsdfs
ale obejrzyj sobie jakiś serial USA dla kobiet: one się tam puszczają, a potem zjawia się książe na białym koniu i w ogóle go nie obchodzi co ona robiła do tej pory a tak nie jest w prawdziwym życiu - więc po co udawać?

puszczanie się swoją drogą może ważniejsze żeby zrobić badania czy przypadkiem czego się nie nabawiły z przypadkowymi partnerami. Sporo chorób jest przenoszona drogą płciową.

Gość laska bez zasad 1989
ja sie nie puszczam!! uprawiam przygodny seks i nie potrzebuje faceta ani szaucnku mam wszystko w dupie

Gość SSSSSSSSSSSEEEKSOHOLIKA
ja oczekuje jedynie dobrego seksu a wy faceciki nawet tego nie możecie dać :o

laska bez zasad nie ty się nie puszczasz zgadzam się:D przygodny seks to pewnie z uczuciem tak?

puszczanie to jak ktoś robi to z przymusu albo ma 16 lat ,albo jak zdradza chlopaka... ja nikogo nie ranie, robie to bo lubie , co se bede żalować ;)

z przymusu to się nazywa gwałt puszczanie się to jest skakanie z faceta na faceta nawet dla przyjemności jak piszesz ale jak już tak opisujesz to nazywaj rzeczy po imieniu... obojętnie ile masz lat

to że ty trzymasz swoją dupę skołtunioną w gaciach nie znaczy że to jedynie słuszne... ja lubię przewietrzyc ;) i używać, korzystac z życia. puszczanie to jak sie kochasz" żeby facet byl z tobą. ja mam mózg męski i mogę robic co chce i z kim chce.

Gość e wka
Niestety, jestem skłonna się z tobą zgodzić.Same się nie szanują więc jak inni maja je szanować. Stanie z piwem pod sklepem , przeklinanie, bójki. To niestety nie zasługuje na szacunek . Oczywiście panowie nie są lepsi-tylko czy my kobiety musimy im dorównać w tym co złe. Kiedys mówiło się " matka polka" i były to pozytywne skojarzenia kobiety która dla dziecka czy swojej rodziny potrafi sie poswięcić . Dziś najważniejsza jest ONA czyli kobieta współczesna.Goniąca za kariera , modą i własnym ego...

a wietrz sobie tyłek jak chcesz tylko nie wpieraj mi ze to nie jest puszczanie się :D

nie robie kariery. robie to dla sportu i przyjemnosci. wlasnie . ludzie z miasta powiedzą SEKSOHOLIZM a wiesniaki 'puszczalstwo' :D

ciekawe a jakim mieście żyjesz:D ... bo u mnie nazywa się to po imieniu a nawet gorzej

Szacunek należy się nie tylko za sposób prowadzenia, gdyby tak było musiałabym w ziemię wdeptać paru moich znajomych-to raz. dwa, nie każda kobieta to szmata.

a potem będzie płacz bo coś złapiesz lub ktoś zrobi dziecko i nie będziesz wiedzieć kto ojcem. Z tym puszczaniem radzę uważać.