Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowana wegetarianka

czy mam szanse spotkac faceta ktory tez jest wegetarianinem?

Polecane posty

Gość Była wegetarianka...
"a to jak pisze, jak polykam litery" Znaczy jąkasz się? :D

Zbanowane Kciukiem - kto by przypuszczał, jesteś pasztetem jakich mało, brudna obrzydliwie, wyrażasz się gorzej niż w rynsztoku i jeszcze do tego jąkasz. Współczuje..

skoro facet nie pisze kilka podstron do siebie , a jak juz sie odezwie to konkretnie i z sensem, to logiczne tepa dzido, ze forrest gump sie przy nim moze schowac. za to ty spokojnie reke podac.

Zbanowane Kciukiem - bardzo z sensem, zupełnie tak jak Ty. Z reguły odpowiada tylko na to, czego tu nikt nie pisał. Bardzo zatem jest rzeczowy. Na pytania zadane nie odpowiada. Ale nie dziwi mnie, że czujesz z nim więź intelektualną i duchową. Dla niego też jesteś wzorem człowieka. Zawsze akceptuje twoje mądrości. Zatem to te same wyżyny intelektualne. Może będziesz jego następną żoną? Jak Ci się znudzi inteligent od cegieł? :D

Zbanowane Kciukiem ALE SOBIE tworzysz, och, ach. i juz masz cala mnie wraz z potretem psychologicznym." Tutaj nie potrzeba dzielności, wystarczy obserwować.

Zbanowane Kciukiem - poza tym nie mam Cię całej, bowiem całej nie sposób objąć Cię wzrokiem. :D

Do siebie, to bym pisała w pamiętniku. Tutaj jest forum, zatem można pisać do ludzi, a nie każdy musi czytać, czy odpowiadać. Nie ma wytycznych ile zdań można napisać. Jak ktoś ma coś do powiedzenia to pisze. Niekoniecznie musi pisać, kogo by zmielił itd. Uważasz, że piszesz do kogo? Do kanibali? :D Sam fakt, że Ci przyklaskują tacy jak czm i stąd wniosek o jego inteligencji, tak jak twojego fagasa od cegły, który zechciał Cię dymać. Nie masz pojęcia o inteligencji, bo niby jak miałabyś ją rozpoznać?

już mam sie smiac?" - lepiej nie, bo jeszcze pożresz kogoś przez przypadek.

twojego fagasa od cegły, który zechciał Cię dymać. mi bedzie wypominala, a twoj poziom to tez scina z nog. to sie nazywa hipokryzja. i znowu teksty z d.. to po cp piszesz do siebie, schozofrenia? jak tob ie tez latwo przypsac kilka przypadlosci. ja przynajmniej nie ukrywam, ze mam drastyczne podejscie i dziwny dla niektorych charakter, a ty rzniesz ynteligetna, a echo w mozgu, jak moej lodowce:)

15 [zgłoś do usunięcia] Zbanowane Kciukiem twojego fagasa od cegły, który zechciał Cię dymać. mi bedzie wypominala, a twoj poziom to tez scina z nog. to sie nazywa hipokryzja." Pięknie nauczyłaś się mnie cytować z tą hipokryzją. Tłumaczyłam Ci już dwa razy o co chodzi z tym schodzeniem z poziomu, ale mogę po raz trzeci, choć wiem że i tym razem nie zrozumiesz, jednak zrobię to dla czytających, aby wiedzieli. Schodzę na Twój poziom, bo taka zasada obowiązuje psychologów, gdy chce się dotrzeć do rozmówcy. Nie można używać języka literackiego do rozmówcy rynsztokowego, bo nie zrozumie większości słów. Dostosowałam się zatem... Twierdzisz, że skutecznie??? :D Widzę, że jednak tak, skoro już wiesz co to hipokryzja. Wspaniale! :D

"i znowu teksty z d.. to po cp piszesz do siebie, schozofrenia? jak tob ie tez latwo przypsac kilka przypadlosci." Ty akurat choroby psychiczne możesz znać co najwyżej z Twojej karty pacjenta. :D Zatem napisz, co tam jeszcze Ci zdiagnozowali. :D

"charakter, a ty rzniesz ynteligetna, a echo w mozgu, jak moej lodowce" Zawsze możesz pójść ponosić cegły i sobie pofilozować na poziomie. :D

Gość amazonka123456778
DLA NIEJ: Chciałabyś zarobić 1500 zł jednej nocy, nie wychodząc z domu? Mamy coś dla Ciebie www.sexycity.pl/polecam/35 Sprawdź to! Start już jutro w piątek o 21:21! Jesteś piękną, młodą i atrakcyjną kobietą? Nie wstydzisz się swojego ciała? Lubisz wyzwania? Nie pogardzisz dodatkowymi 2 tysiącami złotych na weekend? Wejdź na www.sexycity.pl/polecam/35 Bądź pierwsza! Start już w piątek o 21:21! Koleżanka chwali się znowu nową torebką ? Chciałabyś zmienić perfumy na lepsze ? Wciąż myślisz o sukience, którą widziałaś wczoraj w sklepie? Wszystko to oraz wiele innych rzeczy znajduje się teraz w zasięgu Twojej reki! Zarejestruj się już teraz www.sexycity.pl/polecam/35 Startujemy w ten piątek o 21:21! Kolejna nie udana praca ? Brak stałych dochodów? Jesteś piękną młodą atrakcyjną kobietą? Nie wstydzisz się swojego ciała? Lubisz wyzwania? Nie pogardzisz dodatkowymi 2 tysiącami złotych na weekend? Wejdź na www.sexycity.pl/polecam/35

troszke czasu ci z ta riposta zeszlo:d nie wiem co chcesz soba prezentowac, gdy koncza ci sie argumenty, wjezdzasz mi na wyglad i slinisz z obiekcjami na temat mojego wygladu. pomijajac to, ze nigdy mnie nie widzialas, tworzysz sobie moje zycie jak w simsach. w ten sposob tylko sobie ujmujesz, choc nie wiem czy bylo juz od czego. a blyszczysz tepota i myslisz, ze jestes zabawna. wychodzi na to, ze wlasne zycie masz nudnawe, bo siedzisz caly dzien tu i czeaksz az ktos sie odezwie, a wystarczyly 3min i juz twoj wpis. takich ludzi sie powinno usypiac, zajmujesz metry kwadratowe, rodzice na ciebie loza, zamiast zajac sie soba i zatruwasz powietrze. gnij, znikaj chwascie spoleczny. dobranoc:)

Zbanowana kciukiem - zobacz oferta pracy kolejna dla Ciebie. :D Jesteś taka rozrywana... :D W końcu nikt tutaj nie jest tak piękny, młody, inteligentny oraz pracowity.. :D

Gość Z Innego tematu...
Kciukiem babo czy ty w ogole sobie zdajesz sprawe, ze wygladasz na fotce jak psychiczna?.

Zbanowane Kciukiem - pomyśl ile będziesz mogła kupić sobie dodatkowo zupek chińskich. :D

Z Innego tematu... Kciukiem babo czy ty w ogole sobie zdajesz sprawe, ze wygladasz na fotce jak psychiczna?." Nie tylko wygląda. To co spod jej palców wychodzi jest jeszcze gorsze.

"takich ludzi sie powinno usypiac, zajmujesz metry kwadratowe, rodzice na ciebie loza, zamiast zajac sie soba i zatruwasz powietrze." Jasne zajmuje metry kwadratowe, a Twojego ciała ciągle przybywa. :D

Zbanowane Kciukiem - walcz o metry, walcz.. z pewnością potrzeba ich coraz więcej na twe piękne ciało. :D

Gość Z Innego tematu...
Kciukiem wygladasz jak w trakcie leczenia psychiatrycznego, zrob cos ze swoim wygladem. Pa.

Bo jeszcze chwila i braknie go dla Twojego inteligenta wielbiciela piękna. :D

Gość amazonka123456778
Panie do lat 38 zapraszam.

Gość TEN POTWÓR SPAŚLAK JESZCZE TU
PISZE? MÓZG BEZUŻYTECZNY PEWNIE TŁUSZCZ I TAM

ZB - zapraszają Ciebie i twe piękne ciało. A zupki chińskie w sklepie czekają. Nie zwlekaj.. :D

Zbanowane Kciukiem - będziesz mogła zjeść kilka wiader zupek więcej. :D Okazja!

Chyba się zatrudniła (coś nie szczeka). Wymogi spełniała a z jej pracowitością, to i kolejną pracę utrzyma. Zjawiskowa dziewczyna, prawda? :P :D