Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika55555

czy są tu jakieś zakupoholiczki? to topik dla nas

Polecane posty

Gość monika55555

Ja przyznaję, że jestem zakupoholiczką :O Uwielbiam kupować ubrania, chodze na zakupy raz w tygodniu, a czaem nawet częściej. Wydaję na ciuchy mnóstwo kasy :O nie potrafię się powstrzymać. Czasem jak już kończą mi się pieniądze, a zobaczę coś co mi się strasznie spodoba, to potrafię oszczędzać na jedzeniu i nie dojadać, ale kupić sobie tę rzecz. Dzięki temu jestem przynajmniej szczupła ;) Wiem, że mam problem z kupowaniem. Ale też nie potrafię z tym walczyć. Dzisiaj też po pracy wstapiłam do galerii i kupiłam sweter. Dziewczyny, czy któraś też ma taki problem? Staracie się walczyć z tym? Największą manię mam na punkcie torebek :O mam ich mnóstwo, ale i tak kupuję kolejne... niektóre nosiłam może tylko raz w życiu :(

Gość gfgdfgdfgdgd
ile zarabiiasz? ile masz lat? ile wydajesz tygodniowo? zarabaisz czy bierzesz od rodzicow?

ja też , szczególnie torebki i szpilki , a do tego mnóstwo kosmetyków . najgorzej jak nie moge się na coś zdecydować to kupuje 2 takie same rzeczy w tym samym kolorze . nie musze chyba dodawać ile ciuchów niepotrzebnych zalega mi w szafach .

Gość monika55555
Mam 27 lat, nie biorę od rodziców ani grosza. Sama na siebie zarabiam. Myślę, że mój zakupoholizm wziął się stąd, że kiedy byłam na utrzymaniu rodziców, to nie mogłam sobie pozwolić na wiele rzeczy, po prostu nie było nas stać na różne ubrania, kosmetyki, akcesoria. A teraz kiedy mam swoje pieniądze i mogę sobie pozwolić na różne przyjemności, to odbijam sobie te wszystkie lata posuchy :O i kupuję bez opamiętania

Gość odkąd jestem przy kasie
nałogowo kupuję rzeczy i większości nawet nie miałam na sobie... Zalezy od m-ca, czasem wydaję 3 tys. miesięcznie, innym razem 500 zł, czasem jak jestem zajęta, to nie kupuję, ale w kolejnych m-cach nadrabiam

Gość no to może wy mi pomożecie
pisałam 2 dni wcześniej ale nie uzyskałam odpowiedzi, więc proszę was używam od lat podkładu Max Factora lasting performance, ale widzę że coraz więcej nowszych wersji się pojawia, czy ktoś może jakiś polecić z MF, ale taki, aby dobrze krył wypryski? Korektora nie lubię, więc zawsze używam podkład MF + puder w kamieniu. Proszę o opinie dziewczyny które używali/używają lasting performance oraz innych ale tej marki . 1. lasting performance 2. second skin 3. colour adapt 4. miracle touch 5. xperience 6. age renew 7. seamless Acha i może wiecie jaki z tych które polecacie są odpowiednikiem kolorów 102 i 105? Bo chcę kupić przez internet .

Nie jesteś sama, tez tak mam . Cierpie na depresję i kupuje rózne rzeczy żeby poprawic sobie humor, ale wiem ze jest to na krótka metę. Potem mam wyrzuty sumienia że cos kupiłam. oczywiście nie ze wszystkim tak mam. Najwięcej kasy wydaje na kosmetyki do włosów, bo odkąd mi włosy wypadaja mam na ich punkcie hopla.

wisnia2010 nie do tematu ale mi też strasznie włosy wypadają , masz jakiś dobry sprawdzony środek żeby tak się nie sypały bo mnie to przeraża . kiedyś gęste a teraz to masakra ;( .

zakupoholiczką może nie jestem, ale rozeznanie w aktualnych promocjach zdecydowanie posiadam... raczej preferuję zakupy internetowe, mam swoją sprawdzoną bazę wiarygodnych miejsc i w nich regularnie buszuję:)

Gość ja tez jestem z wami
non stop coś kupuje jakies ubrania i dodatki tak około 1000-2000 co miesiąc uwielbiam sklep zara i mango kase mam od męza ma swoją firme ja zajmuje się rozliczeniem

Gość ja tez jestem z wami
te mam doła po zakupach ze przeginam itp ale poźniej znowu o czyms marze co musze szybko miec w swojej szafie i tak nonstop chce przestac ale nie potrafie tylko w nowym ubraniu czuje się pewna siebie i atrakcyjna

Gość eeee ja se to
podnosze

Gość real shopaholic
Zgłaszam się! :) Ja korzystam póki mogę- nie płacę za mieszkanie, za jedzenie czy rachunki, więc cała pensja- choć marna, bo 1800 zł- idzie na ciuszki i kosmetyki :) Chyba nie muszę dodawać, że juz przed pierwszym moje konto świeci pustkami ;)