Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastttooolatka

Wsydzę się iść na bilans! Pomocy!!

Polecane posty

Gość nastttooolatka

Mam problem. Teraz mam 16 lat i czeka mnie bilans, a ja panicznie boję się rozbierać przy lekarzu (czy lekarce). Nie wiem, ale strasznie się wstydzę i nie wiem co mam zrobić :( Nie chcę na to iść. Można tego jakoś uniknąć.

Jeżeli nie chcesz, to nie idź. Nikt cię nie będzie zmuszał. Jesteś wolną obywatelką wolnego kraju.

Gość nastttooolatka
Ale pielęgniarka w szkole kazała nam przynieść kartkę :( Na dodatek mama mi każe, bo mówi, że to nic takiego, a ja się panicznie wstydzę :(

Gość bridget454
a od kiedy trzeba sie calkowicie rozbierac na bilansie?? Masz prawo pozostac w koszulce.

Gość bridget454
pamietaj, ze lekarz to tylko lekarz i masz prawo odmowic rozebrania sie. Mieszkam za granica i tutaj baaardzo chroni sie intymnosc pacjenta, nie ma czegos takiego, ze stajesz przed lekarzem w samym staniku i majtkach.

Gość dzejjjjjjjjjjjjjjjjjj
ja mam bilans w szkole, u higienistki

Gość nastttooolatka
Bo właśne jak byłam w pierwszej gimnazjum to lekarz kazał ściągnąć stanik i byłam w samych majtkach i nie chcę znowu przeżywać takiego czegoś. Mogę rozebrać się maksymalnie do stanika, ale chcę zostać w spodniach, bo nie lubię paradowac w majtkach. A piersi na wierzchu tez nie chcę mieć :(