Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgsgsfggff

plis odpowiedzcie tylko na to pytanie:

Polecane posty

Gość bgsgsfggff

dziewczyny czy pod koniec dnia macie suche majtki? jak one wygladaja? bardzo wazne!

Gość bliznieta barany strzelce
nie :( sa wilgotne

Gość gfgdfgdfgdgd
uzywam wkladek. jest wilgotna i zabrudzona.

Gość bgsgsfggff
a czuc z nich amoniak?

moja tez.i zawsze kilka dni po okresie(wtedy kiedy niby sa dni plodne) jak sie kocham z facetem na 2 dzien mam strasznie gesty sluz i jest go cale mnostwo taki kisiel ze mnie wyplywa.ale tylko wtedy w innych dniach cyklu nie

u mnie czuc tak jakbym w majtki popuszczala :( juz jak zdejme sponie zeby zrobic siku czuje ten zapach..i majtki sa nieraz mocno mokre i brudne jakby...

Gość bgsgsfggff
oo ja ma tak samo wlasnie! czesto jak siedze na zajeciach to juz czuje ze zaczynam smierdziec..i brzydze sie sama siebie...jak ti sie spotykac z facetami skoro w tej najwazniejszej sferze takie faux pas.....i najgorsze z epomimo brania lekow na uplawy nic nie pomaga....i tez wrazenie jakbym popuszczala..a rpzeciez tak nie mzoe byc..czulabym....

wlasnie ja tez nie czuje zebym popuszczala a jak nieraz ide na kibel majtki cale mokre! i tez nieraz siedze i czuje ten zapach mimo ze po kazdej toalecie nawet po siku sie podmywam co dzien kapiel depilacja i ogolem bardzo dbam o siebie....i czasem czuje taki zapach ryby pomieszanej z cebula....a ten mocz to swoja droga...

Gość bgsgsfggff
wstydze sie o tym powiedziec ginekolozce..ona zawsze na mnie wyzywa, kaze mi chodzic do urologa(bo kiedys mialam kamien na nerce), a ja nie mam kasy ani czasu na to;/ nie wiem co zrobic z tymi cholernymi majtami...jak tu sie widywac z facetami buuu;(

musisz sie tuz przed spotkaniem myc dokladnie i potem przed zblizeniem..i zmienic gina,ja tez musze sie wybrac bo mi sie to niedawni zaczelo...a rodzilas juz bo ja tak mam po porodzie,ale nie od razu rodzilam 3 lata temu a mam to kilka tyg

Gość bgsgsfggff
dzieki za odpowiedz:) chyba bede musiala isc gdzies prywatnie, bo to nie wyglada dobrze.nie rodzilam..jestem dziewica....nie mam pojecia skad sie to bierze;[

kurde myslalam ze tylko stare baby po porodzie tak maja ja przed porodem nie mialam tak i po w sumie tez...niedawno mi sie to zaczelo

Gość cccccccotuzrobicccccccc
Widzisz, to jest dość normalne, jednak ilość śluzu zależy od kobiety. Podobnie jak zapach. Jednak nieprzyjemny może świadczyć o infekcji. Sluz powinien byc bezbarwny lub bialawy - zalezy od dnia cyklu

Gość bgsgsfggff
to ze mam infekcje to wiem, bo zawsze jak jestem u ginki to mi to uswiadamia..choc uplawow jako takich nie widze, ile wlasnie te brudne smeirdzace majtki(przepraszam za dosadnosc )..nie wiem czy to z ukladem moczowym cos nie tak czy plciowym jednak...