Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakah

caly dzien sie waze co chwile...

Polecane posty

Gość jakah

bo sie nasluchalam dzisiaj kompelemtow ze wygladam jak modelka;p sluchajcie to jakis kosmos..waze -uwaga: 80 kg/172. wiec mozna by rzec-pasztet..tyle ze wygladam zgrabnie, mam dlugie nogi i zgrabny tylek...tluszcz odkalda mi sie w cyckach, brzuchu, udach ale to nie wyglada obrzydliwie..nie wygladam jak monstrum wierzcie mi! do tego mam bardzo ladna twarz i jestem dosc zadbana..wszystko to zmotywowalo mnie jednak do schudniecia 20 kg..od wczoraj jestem na diecie w wyniku czego brzuch mi zmalal, ale tak jak w temacie-waze sie po kazdym posilku i zauwazylam ze ta waga sie zmienia w ciagu dnia anwet o 1-2 kg!przez chwile wazylam 79 kg, cieszylam sie ze juz 7 na poczatku, a teraz znowu sie zwazylam i juz 81....a napilam sie raptem szklanke koktajlu babanowego...dziwne to troche..

"od wczoraj jestem na diecie w wyniku czego brzuch mi zmalal" :D Aha, o ile? O 10cm? :D To jakaś dieta cud, dawaj ją tu :D

Gość jakah
odchudzam sie cale zycie, ale wlasnie niedawno kupilam ta wage, elektroniczna wiec poakzuje co do grama wynik..wczesniej nie wiedzialam ze waze az tyle..teraz po pierwszym szoku i dolee, waze sie co chwile zbey wiedziec jak jedzenie wplywa na organizm..a sport bede uprawiala ostro od soboty bo bede miala akrte multisport, czyli otwarte wejscia na wszystkie fitness kluby w Polsce:D;D