Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcąca wiedziećTo

Co Wy na to, czy to jest wybaczalne ???

Polecane posty

Gość Chcąca wiedziećTo

Byliśmy razem 7,5 roku. odeszlam, bo był dla mnie kompletnie nieczuły, na slowo "ślub" reagował alergią i czułam sie jak "przynieś, podaj, pozamiataj". Więc odeszłam. po kilku miesiącach, w trakcie których on ciagle szukała kontaktu, pisalismy maile. Miałam w trakcie związku przeczucie, że kręca się wokół niego inne kobiety. Zapytałam więc ile ich było i co zaszło. Odpowiedział, że 3 i były to tylko pocałunki. Gość ma 26 lat i jakoś nie chce mi się w to wierzyć. to facet bardzo pewny swej urody i atutów, czy uwazacie, że tacy ludzie się zmieniają ? Czy słusznie go skreśliłam ?

Gość Chcąca wiedziećTo
Nie wybaczę mu tych bab, nie potrafię. powrot byłby dla mnie dyshonorem, mimo, że jeszcze się szarpię. Ślub ? Jestem zwykłą, prostą dziewczyną, urodzona w tradycyjnym domu i chciałabym stworzyć rodzinę, mając męża, którego bardzo kocham i jestem mu wierna.

jak byly 3 to i tak nie marnowal czasu ..., -(nono tylko pocalunki, wierzysz?) tacy ludzie sie nie zmieniaja slusznie skreslilas

Gość Chcąca wiedziećTo
Otóż nie wierzę i on próbuje robic ze mnie idiotkę. Nie ma powrotu, chociaż, tęsknię chwilami. Na pytanie, dlaczego to robił, odpowiedział: bo się często kłociliśmy ...

Hey Mysle ze te 3 kobiety nie sluzyly mu tylko do pocalonkow... Wiec mialas racje ze go zostawilas... JEstem zdania ze tak musialo sie stac... Moze to byl wlasnie powod zebys zobaczyla jaki on jest naprawde... Nie ma co sie zalamywac NIE JEST CIEBIE WIDOCZNIE WART.