Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika65665

Czy ktoś rozczyta pismo mojego lekarza?

Polecane posty

Gość nika65665

Witam! Jestem w 40tc, dzisiaj na wizycie lekarz napisał mi w karcie ciąży coś takiego :D cóż to jest? Prócz tego skierowanie po 2.11 na wywołanie, bo nic się nie dzieje.. Z góry dziękuje za rozszyfrowanie magicznej nazwy "testu" ? :D http://img708.imageshack.us/img708/6426/p1050301k.jpg

Gość karola29
może chodzi o test oksytocynowy? dawają ci małą dawkę oxy bo zobaczyć jak reagujesz

Gość asia922
o rany, nie mam pojecia

a może test serologiczny????? jakie macie grupy krwii a konkretnie rh ty i ojciec dziecka????

niby mamy oświadczenie w czytaniu bazgrołów ale .... czasem czyta sie tyle wyrazów ze zwiarowac idzie uwierz mi lekarz potrafi napisać ze przeczytasz co chcesz pewnie chodzi o oksytocynę bo skoro przenoszona ciąża

Gość asia922
Hmm no możliwe :D Ale mógłby napisać to jakoś wyraźnie. To samo na skierowaniu do szpitala, da się przeczytać tylko moje dane i CI PI :D nic więcej nie jest do rozszyfrowania.. Konflikt serologiczny odpada, oboje A+. No i na pewno nie robił by takiego testu na koniec ciąży :D

Gość feroplex w tabletkach
?

Gość to drugie
to drugie może byc FEROPLEX "jest preparatem wskazanym podczas leczenia deficytów żelaza i anemii będącej wynikiem deficytu żelaza (jawna albo utajona, bądź w rezultacie długotrwałej utraty krwi, w ciąży i okresie laktacji"

Gość czytammmmm
feroplex test oxytocynowy