Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet, podobno przystojny.

Śmierdziele w autobusach.

Polecane posty

jadąc dzisiaj w autobusie, z racji tego że wsiadałem na jednym z pierwszych przystanków, opcji siedzenia miałem do wyboru do koloru, wybrałem miejscówkę z tyłu autobusu, na podwójnym siedzeniu przy oknie, jest to bezpieczna miejscówka, bo nie trzeba ustępować starym babciom miejsca, bo jak coś to ustąpi ta osoba obok nas. Parę przystanków dalej przede mną usiadło chyba małżeństwo, jakieś takie pokrzywdzone przez los, z marginesu społecznego, jebało od nich strasznie, ale z nadzieją że wysiądą na następnym przystanku, dalej siedziałem tam gdzie siedziałem. No i na następnym przystanku niespodzianka, nie dość że śmierdziuchy nie wysiedli to jeszcze obok mnie usiadł chłop od którego również śmierdziało, takim smrodem fajek i niepranych ciuchów. No i tak w śmierdzącej atmosferze jechałem sobie do domu.

Eee, śmierdziele nie są takie straszne, nie zdarzają się tak często. Zresztą zapach dymu papierosowego jest przyjemny. Najgorsza jest to gówniarstwo puszczające muzykę z telefonów komórkowych i te ich ciągłe hihi haha :O

Gość programista
ten u góry to tez smierdziel bo nie zna juz mydła kapie sie w kipach!!1

Gość erwtere
Co Ci przeszkadza sluchanie muzyki z telefonu i smiech? Glowa Cie boli?

Gość załamana studentkA
trzeba było wysiąść :) albo otworzyć okno :) ewentualnie poprosić tych co tak smierdzieli by opróznili autobus z siebie :) ostatecznie umyć ich :)

Gość erwtere
To kup sobie samochod bo w autobusie zawsze bedzie halas.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Też nie lubię jak słuchają muzyki i jak się gonią po autobusie tabuny dzieciarni... Żeby nie było sama mam 18 lat :P

Gość czyli w zakup
pompek do penisa w rozmiarze XXS?

Gość niebieska skarpetka
ja dziś też wracając z pracy zostałam odurzona najgorszym z możliwych smrodem- czosnkowym. Jakiś chłopak obok mnie rozmawiał ze swoją dziewczyną i myślałam, że padnę... potem usiadła obok mnie pani o aromacie formaliny, ale była bardzo uprzejma, więc przymknęłam na to oko (albo nozdrze)..

Gość erwtere
Czyli co wolisz tankowac ale w siebie? Aaaaaaa:D Dobra inwestycja:) Popieam:)

Albo ostatnio jechałem autobusem i wsiadły najpierw jakieś głupie dupy z liceum i potem jakiś dziadek. Było ciasno i ten dziadek poprosił jedną o skasowanie biletu i potem było całą drogę hihi haha z dziadka i tej co sie do niej odezwał :O nosz kur... co za kretynizm :O

Gość no chyba ciebie boli
" 22:12 [zgłoś do usunięcia] erwtere Co Ci przeszkadza sluchanie muzyki z telefonu i smiech? Glowa Cie boli?"

Gość gokio
dużo takich łachów chodzi a od staruchów jak jedzie szczochami to szok,dawniej chyba nie dbano o higienę

Gość dfrrrggg
sluchanie muzyki w autobusach jet niedozwolone, mozesz se sluchac ale przez sluchawki, wiec tak przeszkadza mi jak wsiada gimgowno i wlancza na full muze z jego telefoniku