Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ShogunMichael

Dlaczego ubzduraliście sobie, że facet musi utrzymywać kobietę?

Polecane posty

Gość ShogunMichael

Od 4 lat jesteśmy w związku z kobietką moją, którą nazywam pieszczotliwie Lilitu. Mieszkamy razem, Lilitu zarabia trochę więcej, ale naprawdę niewiele więcej. "Na życie" składamy się po równo, resztę pensji każdy ma na swoje wydatki. Wychodzi ciekawie... Gdybym utrzymywał Lilitu, musielibyśmy wyżyć z 4000 na miesiąc, oczywiście nie odejmuję opłat. Po odjęciu opłat musielibyśmy zapłacić jeszcze za jedzenie itp, stąd dla nas, np. na ubrania zostałoby niewiele pieniędzy. Tak, każdy kupuje sobie, co chce, nie ma, że ktoś kogoś o coś prosi. Chcesz, to kup sobie, Twoje pieniądze i kropka. Ja nie narzekam i Lilitu też nie. Dzieci nie planujemy, a i tak nie moglibyśmy ich mieć, bo Lilitu jest bezpłodna. Ma dzisiaj 26 lat, siedziała w związku z jakimś ćwokiem od 17 do 21 roku życia i kiedy miała 19 lat, jej facet ubzdurał sobie, że chce mieć dzieci, starali się o nie prawie dla lata, niezbyt chętnie ze strony Lilitu, która chciała spokojnie kontynuować studia. Ponieważ okazała się bezpłodna, rozstali się. I dobrze.

Gość ShogunMichael
Denerwuje mnie to, że traktujecie kobiety jak prostytutki "daj, to Ci to i to kupię" kurwa, wy chyba jaj nie macie, jak słowo daję

Gość jesli sie nie ma dzieci to ok
ale w wypadku dzieci kobieta powinna miec oparcie w mezczyznie, takie, zeby było stac ją i dziecko na przezycie czasu, gdy dziecko wymaga opieki

Gość no to ja wam cos powiem
baba powinna sie utrzymywac sama. a dodatkowo powinna dawac nam roszkosz o ktora prosimy. powinna spelniac wszystkie nasze zachcianki. oral anal pissing face fuck. od tego baby sa przecierz

"baba powinna sie utrzymywac sama. a dodatkowo powinna dawac nam roszkosz o ktora prosimy. powinna spelniac wszystkie nasze zachcianki. oral anal pissing face fuck. od tego baby sa przecierz" Przed seksem powinna Ci jeszcze zrobić lekcję polskiego. O ile ogarnia...Zazwyczaj partnerzy są na podobnym poziomie... Polecam Firefoxa...

na takim forum jak to nie dbam o pisownie. to nie jest powazne forum wiec moge pisac jak chce. tyle w temacie. was trzeba szmacic od tego jestescie. tylko po to was Bóg stworzył.

Gość dupa bladaa
Dlaczego ubzduraliśmy??? Od stworzenia świata rolą mężczyzny byłozdobywanie jedzenia a rolą kobiety dbanie o ognisko domowe. To Ty sobie ubzdurałeś równouprawnienie...

szkoda z wami gadac. cale to forum to jakies nieporozumienie. gimnazjalisci mowia wtedy zal.pl hahaha i ludzie ktorzy sie tak czesto udzielaja tez sa zalosni. zadnych zetelnych informacji tylko lanie wody i szyderstwo. vera icona ssij ojcu

"żetelny"?! :O:O:O Jaki user taka odpowiedź. Niestety Ty, nie załsugujesz ani na poważne traktowanie ani na szacunek...Przykro mi.

pisalem ci glupia pizdo ze nie dbam o pisownie i interpunkcje na tym forum. ja pierdole jedne blad znalazlas ortograficzny i juz o jaki ja jestem niedouczony. wez spierdalaj, gowno o mnie wiesz i sie wypowiadasz. akurat na forum moge sie wyzyc i wyladowac emocje. moge byc kim tylko zechce. ty i tak tego nei rozumiesz. sorki za bledy i nie uzywanie duzych liter ale...... mam to w dupie

Gość aha no to ja tez cos powiem...
no bo facet ma utrzymywac kobiete i h...j tak ma byc i h...j bo ja tak powiedzialam !!!!!! kapujesz cioto niedouczona?????

Gość banaba
wyladowal emocje:D na samochodzie sasiada;d to pewnie ten slawny z telewizji:D:D:D

Gość hahahhhhahahhhh
Bo kobiety są do jasnej cholery zbyt leniwe!! One wolą całe dnie ślęczeć przed lustrem i stroić się zamiast ruszyć dupska do pracy! Nawet nic nie zrobią dla męża, ale co tam, ten powinien ją utrzymywać! Taka rola faceta niby, płać jej za to, że jest twoją żoną! W końcu mogłaby mieć innego. Sorry kobiety, chcecie równouprawnienia to kurcze dzielcie wydatki porówno, a nie oczekujecie od faceta charówy jak jakiś niewolnik po to, byście wy żyły w luksusach.

Gość banaba
bo faceci lenie pieprzone pieprza o rownouprawnieniu tylko po to zeby wyslac babe do roboty a sam w tym czasie delektuje sie piwskiem!

Gość śmiechu warte hahahahah
gdyby każdy z was facetów musiałby robić to co przeciętna kobieta, to już dawno byście na nos padli i wołali o odpoczynek - no nie mówię tu o kobitkach co to naprawdę nic nie maja do zrobienia oprócz przeglądanie w lustrze