Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reklama na kafeeee

Pobieraczek

Polecane posty

Gość reklama na kafeeee

Zalogowałam sie na stronie, podając swoje nieprawdziwe dane. Teraz przychodza mi miale z ponagleniem zapłaty około 100, grożą sądem. Co robic?

Gość mariott
tak samo mnie naciagneli cwele i tak nie zapłace

Gość jak najszybciej
sie wyrejestrować i olać

Gość reklama na kafeeee
olac? boje sie troche

Gość do autorki ....
olać, lub im zagrozić prokuraturą za próbę wyłudzenia pieniędzy. To nie słyszałaś o aferze z pobieraczkiem? Mało tego przecież to najprawdopodobniej piraci komputerowi, już widzę jak płacą tamtiemy (czy jak to się tam nazywa) za udostępnianie plików

Gość jeśli mogę zapytać
mam ten sam problem, tylko, że mój mąż się tam logował podał również nieprawdziwe dane i przyszło mi na maila wezwanie do zapłaty i zastanawiam się czy olac to sobie czy nie. Ktoś miał podobnie?

Gość reklama na kafeeee
Moja kolezanka zapłaciła, twierdzi ze woli nie kusic losu. Ja uwazam ze to troche naciaganie ludzi, ale mam obawy czy za pare lat komornik nie zapuka mi do domu.

Gość jeśli mogę zapytać
dla mnie to też dziwne było póki co nie mam zamiaru im płacic bo niby za co

Gość do autorki ....
spróbuj poszukać w google hasła: afera pobieraczek, może to Cię uspokoi. Wyślij im maila grożąc zgłoszeniem do prokuratury, zobaczysz jak nagle umilkną

Gość do autorki ....
ci z pobieraczka żerują na takich ludziach jak Wy. Nie dajcie się ludzie naciągać!

Gość jak najszybciej
przy rejestracji trzeba było zgodzić się na warunki umowy a tam było o opłatach dlatego póki się ktoś nie wyrejestruje dług rośnie też nie jestem pewna czy bezpiecznie jest olać, ale na pewno trzeba się wyrejestrować

Gość jeśli mogę zapytać
kurczę dobrze, że ktos poruszył ten temat bo jeszcze bym zapłaciła, a swoja drogą zgarnę męża, że nie czyta tego co klika. Dzięki, zapoznam się z tą afera i spróbuje wyrejestrować.

Gość lala nijhhy\
ktoś tu kiedyś pisał, że komornik mu ściągał za pobieraczka

Gość do autorki ....
koleżanka tylko się zarejestrowała (a rejestracja była bezpłatna), nic nie pobrała a przysyłali jej maila z żądaniem pieniędzy a jak nie to grozili jej sądem. Znalazłyśmy na internecie informacje, że jest większa afera z pobieraczkiem. Napisałyśmy do nich grożąc doniesieniem do prokuratury o wyłudzenie pieniędzy i ... zapadła cudowna cisza. Więcej się nie odezwali

Gość jeśli mogę zapytać
rany jak to trzeba na każdym kroku uważać... ech... poczekam jeszcze zobaczę co będzie

Gość reklama na kafeeee
ja nie bede płacic. Jestem niepełnoletnia, nie podalam prawdziwych danych, gdzies slyszałam ze w takim przypadku nic mi nie zrobią

Gość jeśli mogę zapytać
to ja też nie :) a co tam od wezwania do zapłaty do komornika daleka droga

Gość do autorki ....
tylko nie daj się nabrać na zgłoszenie do prokuratury za podawanie fałszywych danych, bo tego też próbują. To zwykli naciągacze.

Gość jaka tam stara
"Jestem niepełnoletnia, nie podalam prawdziwych danych, gdzies slyszałam ze w takim przypadku nic mi nie zrobią" rodzice się ucieszą :D

Gość reklama na kafeeee
a nie jest tak ze w momencie zaakceptowania regulaminu (ktorych nawiasem chyba nikt nigdy nie czyta) podpisuje z nimi umowe?

Gość ukil.,mju
jak na razie to komonik najpierw ściąga a potem można się sądzic nie każdemu sie chce i woli placic

Gość Trzymajta mnie wariata mamy

Gość dokładnie///
"a nie jest tak ze w momencie zaakceptowania regulaminu (ktorych nawiasem chyba nikt nigdy nie czyta) podpisuje z nimi umowe?" dokładnie po okresie darmowego testowania następuje u nich okres płatny można oczywiście przedtem zrezygnować i sie wyrejestrować jeśli nie - znaczy, że zgadza się osoba na warunki i opłaty

Gość reklama na kafeeee
mam spory mętlik. Mam swoją kase zaoszczędzoną, no ale nie mam pewnosci czy to sie są zwykli naciągacze.

Gość krr
A ja całkiem niedawno też się zalogowałam, oczywiście nic się nie dało ściągnąć, i zapomniałam o całej tej sprawie, aż któregoś dnia przyszedł mi meil z wezwaniem do zapłaty, było ich może ze 3, grozili mi sądem, komornikiem i takie tam, troche się przestraszyłam ale nie zapłaciłam. Sprawa ucichła, nie dostaje już więcej durnowatych meili, bo sami dobrze wiedzą, że gdyby wystąpili na drogę sądową, to sami by zapłacili bo to firma która działa w sposób nielegalny. NIE PLACIĆ IM!!!

Gość nana368
mogą Cię za przeproszeniem w d*pe pocałować. przecież te ich pliki są nielegalne, mi też kazali płacić, straszyli olałam i w ch*ja i dali spokój, zaznaczam że też podałam swoje nieprawdziwe dane i pisali że mnie znajdą po IP mwhaha :D

koniecznie sie wyrejestrować! czekaja aż uzbiera się niezła kwota a potem zgłaszają do zajęcia komorniczego. na rękę im, że ludzie radzą innym, żeby olewać, bo kwoty im się duże zbierają

Gość o pobieraczku
w googlarce pełno info wystarczy poczytać :)

Gość nana368
jak tam chcecie, najlepiej wyślijcie im kase pocztą będą sie cieszyć że kolejnego idiote nabrali.