Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoooooooooooo

Czy ktos stosował tabletki dopochwowe clotrimazolum100??

Polecane posty

Gość ktoooooooooooo

Ja wlasnie zaaplikowalam pierwsza tabletke i czuje dosyc mocne szczypanie a szczegolnie wtedy gdy w miejscach intymnych zacisne miesnie :/ Nie panikowałabym, ale jestem w ciazy i obawiam sie o płod...

Gość do autorki ....
ale bierzesz je bo przepisał Ci je lekarz? Może masz uczulenie? Mnie tak piekło gdy lek "wypływał" potem przechodziło

Gość ktoooooooooooo
tak przepisał mi je lekarz, a nie moze chyba wyplywac bo wsadzilam ją 10min temu

Gość do autorki ....
dlatego napisałam, że mnie piekło jak wypływała, a pewnie ty masz większe uczulenie na ten lek niż ja i piecze cię od razu

Gość ktoooooooooo
bazienka nie musisz do mnie pisac wielkimi literami, przeczytaj sobie, ze mi to przepisal moj lekarz prowadzacy.. i nie wiem skad te kwoty. ja dalam za te tabletki 3,57

Gość natuska85
ktooooooo Globulki dopochwowe stosuje się na noc, bo po rozpuszczeniu się wypływają. Mnie lekarz o tym informował, Ciebie też powinien, bo to ważna kwestia. A co do szczypania, to rzeczywiście, może trochę szczypać, ale jak jak czujesz to szczypanie mocno, to myślę, że powinnaś poprzestać na jednej tabletce i skonsultować się z lekarzem. I rzeczywiście Clotrimazolum kosztuje grosze.

Gość Lejzi Minejzi
A ja mam pytanie odnosnie globulek dopochwowych-czy w czasie ich uzywania mozna bezpiecznie uprawiac sex z prezerwatywa?Czy prezerwatywa nie peknie?Ja stosuje na noc i wkladam po stosunku ale czy pozostalosci po tej poprzedniej nie wplywaja źle na prezerwatywe?

Gość ktoooooooo
Ja je stosuje na noc, przed samym snem, wsadziłam a tu od razu szczypanie