Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerczu

Miłość?

Polecane posty

Gość nerczu

Co mogę zrobić by dziewczyna znowu uwierzyła w miłość?Ta dziewczyna przejechała się na 2 chłopakach, twierdzi, że nie wierzy w miłość. Jak ją przekonać, co mogę zrobić??

Sam jej nie przekonasz , Ona potrzebuje do tego czasu , przede wszystkim jeśli ją kochasz , albo bardzo Ci na niej zależy , to nie ponaglaj jej , Ona musi sama się do Ciebie przekonać i uwierzyć , że nie masz złych intencji .

Gość ajlepij zrobisz
jak ja zddradzisz i pokazesz ze faceci sa tacy sami :D

Gość nerczu
Muszę ją jakoś przekonać ;) Bardzo mi na niej zależy, bo ją kocham, ale nie chce już czekać kolejnych dni, tygodni, a może nawet miesięcy... Prosiłbym o bardziej przekonujące rady

Ja Cię rozumiem mam podobną sytuację tyle ,że z facetem .. Nie ma na to rady .. bo człowiek jest wtedy zrażony w podświadomości .. :(

Gość hmmmmikkkki
wszystko to czas.... ale powodzenia zyccze

Gość nerczu
Któregoś dnia zbyt mocno naciskałem no i myślałem, że to koniec nie odzywała się parę dni. W końcu po wielu próbach i rozmowie z koleżanką odpowiedziała mi. Dzisiaj chwilę porozmawialiśmy dowiedziałem się, że w trochę dalszej przeszłosći jej sie podobałem, ale niestety nic o tym nie wiedziałem. Po dalszej rozmowie postanowiła się ze mną spotkać. Myślę, że jest coraz bliżej, ale to jeszcze długa droga więc proszę o rady. Kwiaty i komplementy nie pomagają ;(

Gość to nie miłośc
to tylko zludzenie:P

Gość nerczu
Udowodnic? Własnie w tym jest problem, bo nie wiem jak.

Gość nieprawda....
musisz byc przy niej tak zeby wiedziala, ze moze na Ciebie liczyc w kazdej sytuacji:-) nie oklamywac, nie oszukiwac i nie manipulowac, poprostu byc szczerym wobec Niej i jakies oznaki, ze Ci zalezy i traktujesz Ja powaznie, a nie tylko chcesz przeleciec;-)