Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna maria smutasowka

czy nie macie wrazenie , ze w naszym pieknym kraju wszedzie zalatuje nepotyzmem

Polecane posty

to chore i dołujace. a podobno to ojczyzna jana palwa II. a gdzie ejst sprawiedliwosc i uczciwosc w tym narodzie

jutro odswieze 🌼 dobrej nocy

Gość dr Hauseee.....
żeby nie nepotyzm to nawet w moje głupiej fabryce nie byłoby komu pracować :P Pozdrawiam i życzę miłej nocki. Ps. byle do 6tej.

Gość bo taka jest rzeczywistość
nepotyzm jest wszędzie i nic z tym nie zrobisz. Do prywatnych firm nic nie mam ale w państwowych to szkoda gadać. Przykład: ojciec mojego kolegi jest posłem i oczywiście dzieci też musiały na tym skorzystać. Córka pracuje w informacji miejskiej (czyt kawka i plotki/8h), syn pracuje w państwowej uczelni.

Gość dr Hauseee.....
ale nie oszukujmy się: zwłaszcza w większych zakładach nepotyzmy bije po oczach zwłaszcza kiedy jest się z łapanki {tak zwanej, żeby było komu pracować}

gdyby nie tatuś, wykładali by towar w tesco albo w ogóle by nie pracowali. Pytasz gdzie tu sprawiedliwość? Myślisz że ktoś ma czas na wzloty duchowe? Ludzie obudzą ze swojego snu gdy przyjdzie trwoga, narazie to jest tylko popuszczanie pasa.

Gość a propos sprawiedliwości
skad wymysł,ze zycie ma byc sprawiedliwe:D?

Gość dr Hauseee.....
a to cię oświecę :D (mam nadzieję) bo u nas żeby do tesco dostać się do rozkładania towaru to też trzeba mieć znajomości :P Głupie, nie? A ile tam o wartościach tesco to pewnie mama z tatą przez pół życia ci nie wpoili co w tesco. :)

no w sumie nie interesuje mnie kogo zatrudnia prywatna firma, bo to tylko ona traci na tym ale boli mnie że w państwowych firmach urzędasy przeżerają moje pieniądze. Właśnie najgorsze są urzędy. Najlepsze są takie firmy gdzie właściciel zna każdego pracownika, bo np w takich dużych koncernach gdzie jest 50 dyrektorów to łatwo o nepotyzm, ale jak już pisałem gówno mnie to obchodzi, ich strata.

Gość dr Hauseee.....
No właśnie - kto wymyślił, że ludzie mają być życzliwi, życie sprawiedliwi? Czyżby PiS??

podam wam jeszcze jeden przykład z mojej byłej szkoły. Babka była sprzątaczką, później wkręciła syna na ciecia a na końcu ten cieć wkręcił swoją dziewczynę do sekretariatu.

największy specjalista od rozdawania stołków to jest waldemar pawlak.

Gość Starsi mawiają
Światem rządzą: seks i pieniądze do dzisiaj nie wiadomo co bardziej. Kolejna zasada: znajomości, nepotyzm, wszędzie! tylko w niektórych państwach to jest tabu

01:25 [zgłoś do usunięcia] dr Hauseee..... No właśnie - kto wymyślił, że ludzie mają być życzliwi, życie sprawiedliwi? Czyżby PiS??" chyba jednak nie :D Widziałes zyczliwego pisowca :D

Gość dr Hauseee.....
sprostowanie: życzliwego = za pieniądze = raczej tak

01:47 [zgłoś do usunięcia] dr Hauseee..... sprostowanie: życzliwego = za pieniądze = raczej tak " to nie zyczliwy tylko " zyczliwy" :Djak za pieniądze:P