Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ElaElaaa

nie lubie lady gagi

Polecane posty

Gość ElaElaaa

to jest najgorsza muzyka rozrywkowa od wielu lat

Gość ElaElaaa
wez przestan, jakies poker face, co to w ogole jest, tekst jakis spierdolony i w dodatku patrzec na nia nie moge

Ona ma kompleksy, dlatego zamiast pokazywać, jaka jest naprawdę, robi z siebie pośmiewisko, tylko po to, żeby wywołać jakiś pseudo-skandal. A co do jej piosenek, to są tandetne, ale znam gorsze.

Gość ElaElaaa
skandale wrod gwiazd to normalna sprawa, ale jak ona sie ubiera, jakie robi teledyski, to ocieka wszystko kiczem i w dodatku tym zlym kiczemm

nie do końca złym kiczem. gdyby to było takie straszne gówno, to aż takiego sukcesu by nie odniosła, a jednak parę nagród zdobyła

Gość ElaElaaa
ja na jej skandalach sie nie znam, ale jedno jest pewne muzyka jest do kitu

Gość ElaElaaa
no jest strasznie taka plastikowa, mogliby ja do wora na śmieci wsadzić

"Ona ma kompleksy, dlatego zamiast pokazywać, jaka jest naprawdę, robi z siebie pośmiewisko, tylko po to, żeby wywołać jakiś pseudo-skandal." Ty znowu szczytujesz intelektualnie i nic mi nie mowisz :classic_cool: Od kiedy to artysta ma pokazywac jaki jest naprawde? :o Obchodzi cie to? Moze kupujesz "Życie gwiazd"? Zreszta z twojej wypowiedzi wynika, ze skoro jest nieurodziwa, i ma brzydki nochal, to powinna zajmowac sie głównie prezentowaniem nam bez kompleksów owego braku urody??? 😭 Rozumiem ze warte zainteresowania sa tylko urodziwe gwiazdki.