Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetkaxxx

kolezanka pracy chlopaka

Polecane posty

Moj chlopak ma w pracy kolezanke, z ktora codziennie conajmniej 30-40 mint rozmawia przez telefon - oczywiscie nie przy mnie, w drodze z pracy, w drodze do pracy. Twierdzi ze to tylko znajoma, z ktora rozmawia o sprawach firmowych, w te tematy akurat watpie. Nie spotyka sie z nia po pracy, ale gdy poruszam ten temat sie stresuje i twierdzi ze moje podejrezenia sa niedorzeczne. Czy wasi mezczyzni maja takie bliskie znajomosci wpracy z kobietami i jak na to reagowac???Nie mamy dzieci, slubu, on ma 36 lat, ja 32. Boje sie, ze pewnego dnia stweirdzi ze mieszka z zolza, ktora wytyka mu wszystko na kazdym kroku porownujac mnie z kolezanka, ktora zawsze jst usmiechnieta, mila i interesujaca.

Gość nie chce mi się zalogować, :P
w mojej poprzedniej pracy też było kilka osób z którymi wisieliśmy dużo na telefonie: 2 kolegów i 1 koleżanka. Nie było między nami żadnej chemii.

Gość ale to sa jego
sprawy zawodowe, a Ty węszysz już romans ;/

Gość niewiadomo czy sprawy zawodowe

Gość autorko puknij sie w leb
jakie BLISKIE ZNAJOMOSCI? jaka to BLISKA znajomosc? masz urojenia. najlepiej go zostaw i znajdz sobie takiego, ktory od razu zapierdala do domu po pracy i nie wie, co sie dzieje, bo mu kobieta nie pozwala rozmawiac.

Gość hfjkdgicm gjcmv
Ja wygladam pięknie nie mam nikogo Paulo

Gość cajou
maz mojej kolezanki, tez mial taka kolezanke z pracy, bylo podobnie jak u Ciebie, ich romans trwal 13 lat i w koncu zostawil zone, kiedy tej mojej kolezance mowilam, ze nie chcialabym zeby moj maz mial taka kolezanke z pracy, wysmiala mnie, nie masz urojen

Gość hfjkdgicm gjcmv
kto mnie chce poznac?

Jestem pewna ze sie przyjaznia i rozmawiaja nie tylko o sprawach zawodowych. Moj chlopak ma sklonnosci do szybkiego nawiazywania kontaktu z kobietami, posunelabymsie wrecz do stwierdenia, ze lubi delikatnie poflirtowac. Na sama mysl dostaje dreszczy.