Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edwhdhwdwjkdqwdjqwkdqwd

Cisza na tvn- kto oglądał?

Polecane posty

Gość edwhdhwdwjkdqwdjqwkdqwd

i jak wam się podobał film? mnie wzruszył nawet bardzo bo to byli moi rówieśnicy wtedy bo w 2003 tez szłam do liceum..

Gość spodziewałam się
czegoś lepszego

Gość jestem na nie
w połowie filmu poszłam spać więc chyba na mnie nie podziałał

Gość flo87
mi sie bardzo podobał. też sie wzruszyłam, zwłaszcza ze niedawno chodziłam po tych samych terenach i sama byłam wtedy w podobnym wieku.

Gość ja mialam wtedy 18 lat
bardzo czekalam na ten film, ale sie troche zawiodlam. tvn jak zwykle w reklamowce pokazala wszystkie ciekawe momenty, jak sie okazalo reszta w filmie byla bardzo przecietna:o fajny temat na film, ale niestety uwazam, ze tvn skiepscil sprawe.

Gość davecht
nudny jak flaki z olejem o mało nie zasnąłem przed tym, filmem

Gość lululu
to zależy na co w tym filmie zwróciło się uwagę, ja oglądałam z pozycji matki i strasznie się wzruszałam... współczuje wszystkim matkom które straciły dzieci... masakra... mam syna jedynaka:-(

Gość aska5896579
Oglądałam, momentami przez łzy. Bardzo szkoda mi tego nauczyciela, to dla niego również bardzo wielka tragedia. To tak jak prowadzić auto i zabić swoja bliską osobę. To piętno do końca życia. POmyślałam o rodzicach, pomyślałam, czy np mają konto na nk, zeby napisac jak bardzo im współczuję.

Gość pomyślałaś o nk
zeby z ciekawosci obejrzec profile

Gość aska5896579
Nie z ciekawości... pomyślałam w pierwszym momencie o kontakcie, o kontakcie przez naszą klasę, pomyślałam o tym, by napisać kilka słów. Nie bądź załosny/a ... też straciłam dwie bliskie mi osoby... wiem jakie to uczucie.

Gość pomyślałaś o nk
wez przestan, szukanie kontaktu przez nk...

Gość aska5896579
kurwa nie szukanie. napisanie kilku słów... Nie chciałam zapoznawac sie, ani na kawe zapraszac. puknij sie w łeb.

Gość pomyślałaś o nk
ty sie puknij, przyda ci sie

ja oglądałam 🖐️ film bardzo.. hm przeciętny. bardziej podobał mi się o Krzysztofie O., leciał jakiś czas temu. Nie rozumiem tylko dlaczego kręcą filmy czyjegoś nieszczęścia.. przecież to wraca..

Gość to jeden film z cyklu
prawdziwe historie i nie ma tam chwytów podnoszących oglądalność, tylko starano się oddać autentyczność tragedii dzieci, rodziców i opiekuna. Chcecie hiciora to idźcie do kina na film z cyklu Rambo 104 :P

Gość mala7888
Mnie ten film również wzruszył. Kocham góry sama zdobyłam Rysy w zeszłym roku miałam w planach wycieczkę zimową, ale teraz naszły mnie pewne wątpliwości. Ten moment kiedy wyciągnęli Wojtka ze stawu.. Niby już było po wszystkim każdy wiedział, że będzie martwy, ale jakie wyczekiwanie.. jak go zobaczyłam to po prostu ryczałam pomyślałam o moich bliskich o moim chłopaku, który szaleje na górach, często się popisuje mimo, że zdolności wspinaczkowych nie posiada. Współczuję wszystkim ,którzy musieli przejść przez to piekło. I uważam, że nauczyciel nie był niczemu winny.. To był przypadek, a mógł się tam znaleźć każdy i nie wszyscy są zawodowcami, a w góry wyruszają rodziny nawet z małymi dziećmi. On szedł z uczniami, którzy mieli o tym jakieś pojęcie i myślę, że nauczyciel sam siebie ukarał, bo cierpi w duchu i żadne wyroki tego nie zmienią. Jednak uważam, że nie powinien zostać skazany. I chyba na miejscu rodziców nie potrafiłabym zrobić tego co oni wejść na szczyt na którym zginęły ich dzieci. Chyba bym znienawidziła Tatry, a oni weszli tam tacy szczęśliwi. Rozumiem, że to była dla nich jakaś cząstka dzieci, potrzebowali tego by ukoić swój ból, ale ja na to bym się nie zdobyła. Bardzo podobają mi się filmy z tego cyklu chociaż mogłoby być mimo wszystko jak najmniej, bo tragedie ludzkie nie są przecież do podobania.. ale filmy są wzruszające i nawet jeśli ktoś mówi o kiepskiej reżyserii to nic mi to nie przeszkadza dla mnie film piękny.

mnie sie bardziej podobał film o Krzysztofie. tam bylo bardziej to pokazane np miesiac po porwaniu.. itp.. a tu juz planuja wycieczke, juz wyjezdzaja, juz sa , juz ida, juz ta lawina spadla, juz rodzice tego wojtka pojechali, potem siedza tam, ta matka juz w domu, znowu tam. takie flaki w oleju jak dla mnie. a co do tego nauczyciela. tu jeszcze nie bylo pokazane jak bylo naprawde. bo naprawde to on wiedzial ze padal mokry snieg i zamiast sie zawrocic to szedl dalej... owszem nie jego wina ze lawina spadla... ale mógl dmuchac na zimne. mial tyle ludzi w opiece...

Gość po pierwsze juz
miałam ogladac i zapomniałam:-(Czy ktos wie czy mozna go zobaczyc na necie, ew. bedzie powtorka?Cos mi sie obiło o uszy, ze 1 listopada beda powtarzali?