Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagódka22

PREZENT NA 45LECIE SLUBU DZIADKÓW

Polecane posty

poddajcie mi jakis fajny a nie drogi pomysl. w nd wybieram sie z chopakiem na kawke ale znajc zycie to bedzie impreza niby cala rodzina skaldala sie na duzy bukiet kwiatow dla dziadkow ale ja uwazam ze moze by tez cos pasowalo w nd im kupic cos niedrogiego a pomyslowego tylko co? nie mam poimyslu wg moze ktos cos podpowie;) z gory dzieki ;)

Gość Magda1988
dziadkowi kup viagre a babci wibrator

Gość kup dwie piękne filiżanki
i pudełko dobrej herbaty :)

Gość Czesiek-Europejczyk
od nowego roku wzrasta vat , więc już teraz pomyśl o jakiejś eleganckiej trumnie , jeszcze taniej bedzie.

CZESIEK trumne to ty juz poweinienes zamowic dla swojego mozgu bo juz dawno umarl i Ci gnije dlateo takie glupoty pieprzys ;p

Gość a po ile lat maja twoi dziadko
wie?chyba jeszcze nie sa tacy starzy-prawda?

Gość jagódka-22
dziadek ma 88 lat, a babci 62. Dziadek ostro posuwa babcię.

Szkoda że nie spytałaś wcześniej bo widziałam na allegro portet: z jednej strony zdjęcie ślubne dziadków a z drugiej ich aktualne zdjęcie.W środku liczba lat ile sa razem.Super to wygląda. A tak to chyba te filiżanki lub kubki i dobra herbata,jak już tu ktoś polecił,będą trafione.

Gość a po ile lat maja twoi dziadko
jagódka-22 dziadek ma 88 lat,a babci 62.Dziadek ostro posuwa babcię.wynos sie podszywie!!!!!!

Gość jagódka-22
to nie podszyw, babcia lubi seks z dziadkiem

Gość monikadraj
Ja jestem za przydatnymi prezentami - myślę, że tym bardziej wiekowi ludzie lubią dostawać to, co im się przyda. Swoim kupiłam pod choinkę bardzo dobry cisnieniomierz od Diagnostic i trafiłam w dziesiatkę bo i ch stary zaczynał nawalać. Są bardzo zadowoleni, bo ciśnieniomierz jest bardzo intuicyjny :)

Gość gość
Jest trochę stronek na temat ciśnieniomierzy i ogólnie profilaktyki co do zdrowia serca. Ja polecam http://rankingcisnieniomierzy.pl/. W jednym miejscu są opisy kilkudziesięciu ciśnieniomierzy różnych marek, można dodawać też swoje oceny co do konkretnych urządzeń.