Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
plaski

Skąd wiadomo że płaska jest płaska

Polecane posty

Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał:

Widać, że pękasz z zazdrości o drobną sylwetkę, bo sama wyglądasz, jakbyś prosto z oktagonu wyszła. Ta twoja nienawiść to tylko rozpaczliwa próba odwrócenia uwagi od faktu, że masz wdzięk betoniarki i zero proporcji. Wymyślanie bzdur i plucie jadem nie sprawi, że nagle zaczniesz wyglądać subtelnie.

Ruda po co to? 🥦Stary wrócił po 4 dniach tyrki na twoje waciki i leki, a ty siedzisz na forum i wyzywasz. Ładnie to tak? Znowu chłop się upije i będą ciche dni w innym pokoju. Tak 😝😄

Potraktuj to jako karmę, 40 kg niedożywiona istoto z zaburzeniami osobiście i bez piersi. Huh 😘🖐️🥦

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Nagle zapanowała cisza i wszyscy się rozeszli. Im wolno wozić się po salowej i ginie, a mnie i innym nic złego na te oosby napisać nie można 😁

Salix nie masz zielonego pojęcia jak wyglądają moje cycki, więc odbij nudziaro, wyciągnij kij z tyłka i uderz do wymyślonego męża, żeby dał ci na powiększenie cycków. Może twój terroryzm na forum się skończy i będziesz bardziej do życia. Chociaż wątpię, bo zawsze byłaś wredna i jędzą zostaniesz 😝😄

Madziu żeby wiedzieć, jak wyglądasz, nie muszę ci zaglądać pod bluzkę wystarczy umieć czytać ze zrozumieniem to, co sama tu produkujesz. Zapomniałaś już, jak publicznie chwaliłaś się swoim obwodem 85 i rozmiarem B? Masz klatę potężnego chłopa, przy której te piersi zwyczajnie znikają, więc oszczędź sobie tekstów o powiększaniu biustu u innych. Twoja frustracja i budowa zawodnika MMA są jedynymi rzeczami, które tu widać gołym okiem.

Edytowano przez orkiestra księżniczek

13 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Pokazać to ci moge drogę do najbliższego monopolowego żebyś szybciej zniknął mi z oczu.

Salixowa bym wyru.chał w ci.pę to może by powsciągnęła język

23 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

To fascynujące, że masz czelność śmiać się z kogoś, że jest płaski, mając obwód pod biustem jak zawodnik MMA. Przy 85 cm w klatce i miseczce B twoje piersi praktycznie znikają na tle tych potężnych pleców. Zanim następnym razem ocenisz czyjąś budowę, spójrz w lustro bo na razie to masz klatę szerszą niż niejeden chłop, a biustu zero.

Nie, ty wcale nie jesteś Ewką xD 

Madziu żeby wiedzieć, jak wyglądasz, nie muszę ci zaglądać pod bluzkę wystarczy umieć czytać ze zrozumieniem to, co sama tu produkujesz. Zapomniałaś już, jak publicznie chwaliłaś się swoim obwodem 85 i rozmiarem B? Masz klatę potężnego chłopa, przy której te piersi zwyczajnie znikają, więc oszczędź sobie tekstów o powiększaniu biustu u innych. Twoja frustracja i budowa zawodnika MMA są jedynymi rzeczami, które tu widać gołym okiem.

Ruda Śląska 😝😄oraz puste konta bankowe męża pozyskanego z forum na temacie o wiązaniu linami. 

Szach mat pani Doktor ze szkoleń bez cycków 😅💃

2 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

85 w klacie to nie dużo

2 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

😜😝Same twoje kompleksy. Odbij i nie zazdrość, że ktoś te cycki jednak ma, i nie chodzi w różowym staniku. 

Haha 😄Polecam terapię i na pewno twój ojciec ruda coś doradzi i kogoś poleci, bo miałaś znikać z forum, a nadal jestes. Psychiatra pilnie. 

3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

Stara jędza bez polotu, która nie potrafi nawet celnie dopiec, więc ucieka się do wymyślania mi życia prywatnego bo jej własne nie istnieje.

Pokaż cyce

1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał:

Stara jędza bez polotu, która nie potrafi nawet celnie dopiec, więc ucieka się do wymyślania mi życia prywatnego bo jej własne nie istnieje.

A skąd wiesz, jak tu wygląda czyjeś życie? Co ty masz do roboty prócz hejtu, wyzwania i spania do godziny 13? Nic. 

Policzyć ile gnoju na mnie wylałaś stara spróchniała decho w różowym staniku? 

Pani Strzelec z Pomorza, no jak tak można 😅😎

Łysa tak się pruje cały dzień? Chyba musi nadrobić te dwa miesiące biedna.

• Haha 2

85 cm pod biustem przy miseczce B to definicja bycia płaską przy potężnej, męskiej budowie zapity ćwoku.

Jaka brafiterka się znalazła 🤣A żona twojego wymyślonego męża, na którą placi alimenty ile wyciska w klacie? 😜😝

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

A skąd wiesz, jak tu wygląda czyjeś życie? Co ty masz do roboty prócz hejtu, wyzwania i spania do godziny 13? Nic. 

Policzyć ile gnoju na mnie wylałaś stara spróchniała decho w różowym staniku? 

Pani Strzelec z Pomorza, no jak tak można 😅😎

Uspokój się, Salix nie jest mną, choć mogłaby być, bo dziewczyna pisze niemal zawsze dokładnie to, co ja myślę, tym razem nie jest inaczej. Nie wiem, dlaczego nie zaprzecza, pewnie lubi cię wkręcać;) Ja nie komentuję twoich ulewów zawiści na temat mojej figury od dawna, bo dobrze wiem, z czego one wynikają 🙂 I przestań mi tak zazdrościć małżeństwa, po 50-tce też się ludzie parują, zmień się, a może ci się uda za drugim razem 🙂 

50 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Bo jest płaska 😅

Kiedyś płakała na temacie, że zamówiła różowy stanik pod swój rozmiar AA i mam nadzieję, że zaspokoiłam twoją durną ciekawość plotkarzu z tira 😄

o kuuurła, ale decha xDD maksymalna decha xD

Już się płaska salix przelogowała. Brakuje jeszcze tego pijaka Gapy, który dziś znowu będzie sam spał i Tworki w komplecie 😄

Edytowano przez 250GodzinTak

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Już się płaska salix przelogowała. Brakuje jeszcze tego pijaka Gapy, który dziś znowu będzie sam spała i Tworki w komplecie 😄

Sama spać to bez wątpienia będziesz ty jak każdej nocy i to jest akurat pewnik 🙂 

Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał:

A ten temat to pewnie był ten sam, na którym także "płakałam", że odchodzę z forum albo, że mąż chodzi na prostytutki 🙂 Żałosny, zawistny babsztyl i jej fantazje i przekręcenia 🙂 

I kto to mówi? 😉

Sprawdź co robił twój małż na 4 dniowej delegacji i z kim rozmawiał. Haha. 

Każdy by miał dość, a coś od życia się należy prócz twojego jazgotu i wiecznej miesiączki 😊🥰

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

I kto to mówi? 😉

Każdy by miał dość, a coś od życia się należy prócz twojego jazgotu i wiecznej miesiączki 😊🥰

Nie projektuj na nas swojego ujowego, byłego małżeństwa z Bunią, pozyskanym po WŁASNEJ MATCE 🙂 

9 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

85 cm pod biustem przy miseczce B to definicja bycia płaską przy potężnej, męskiej budowie zapity ćwoku.

85b to nadal z 3x więcej niż aa czy a xd aa to rozmiar dziewczynek w podstawówce xd i drobna figura tu w niczym nie pomoże, takie są fakty

Haha. Jak się odpaliła w różowym staniku 🤦

Potraktuj to jako karmę za mnie i za Ginę.  Za te wiadra pomyj, które lejesz. 

Na dziś rachunek wyrównany, bo nie zaśniesz i na zawał zejdziesz. No i innym też się dostaje, a ja mam empatię 😁

(🥦

Madzia mam pytanie tylko odpowiedz szczerze ok? Czy poza wylewaniem bólu dopska o życie ewki, twoja obecność tutaj  ma jakiś większy sens?

• Haha 1

Tak jak facet nie ma wpływu na to czy będzie łysiał czy nie, lub czy będzie wysoki czy nie, tak niespecjalnie baby mają wpływ na rozmiar cycków jakie dostały od natury, dlatego ja tam nie jestem szczególnie skłonny do krytykanctwa... co innego jak się wykolczykują w nochalach jak lewaczki, to już same się oszpeciły 😉

Edytowano przez +RC+
  • Like 1

1 minutę temu, yerri napisał:

85b to nadal z 3x więcej niż aa czy a xd aa to rozmiar dziewczynek w podstawówce xd i drobna figura tu w niczym nie pomoże, takie są fakty

Dwa razy A, tak podała i za to ma hejt, że płaska i wredna. A jak ma przytyć jak nic nie je i wiecznie ma anemię? 

A ty jaki masz cel w przebywaniu tutaj oprócz wyrywania dèbilek na image smutnego dresiarza 🤔

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Haha. Jak się odpaliła w różowym staniku 🤦

Potraktuj to jako karmę za mnie i za Ginę.  Za te wiadra pomyj, które lejesz. 

Na dziś rachunek wyrównany, bo nie zaśniesz i na zawał zejdziesz. No i innym też się dostaje, a ja mam empatię 😁

(🥦

Kobieto, ja się nad tobą lituję i się z ciebie śmieję 🙂 Twoja zawiść jest legendarna już 🙂 

• Like 1

4 minuty temu, Razorblade napisał:

Co mnie ominęło, bo jakaś niedojda bloknęła?

płaska zablokowała

7 minut temu, Razorblade napisał:

Co mnie ominęło, bo jakaś niedojda bloknęła?

że płaska jest bardzo płaska, bo pisala kiedys ze ma rozmiar aa xd

3 minuty temu, yerri napisał:

że płaska jest bardzo płaska, bo pisala kiedys ze ma rozmiar aa xd

A to już było. 

1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał:

I kto to mówi? 😉

Haahahaha. ✨🤡🤡

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się