Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Herbaciana Różyczka

NIe płczemy po takich chamach!!!

Polecane posty

Gość lekka zenada
beczycie miesiacami i dajecie sie ruchac na jedno ich skinienie, ale tak to juz jest z kalekami emocjonalnymi, ktore z dojrzaloscia maja wspolne jedynie wlosy lonowoe i okres

Gość no to frisbee jak zwykle
zabłysnęła:P Bo oni mają na czole napisane, że będą zdradzać:P

Herbaciana ale tacy goście o jakich ty mówisz mają wśród kobiet duże powodzenie. Mam kumpla, który na raz potrafi obracać cztery laski. Jakoś wszyscy wiedzą, że to babiarz a babki lecą do niego jak muchy do g...a. A później takie wielce pokrzywdzone płaczą jacy to wszyscy faceci są źli :D

Herbaciana Różyczka Kobietki nie płaczmy po draniach którzy nas zdradzali i oszukiwali, wypie**olić takiego drania na zbity pysk!!! Najwyraźniej nie straciłyśmy nic wartościowego. No pewnie że nie płaczcie po tych co zdradzali. Obecnie jest moda aby takich co zdradzali kochać i rozgrzeszać ;) Jak moja była co do takiego poszła bo powiedziała, że to że ją zdradzał to tylko głupota ;)

Gość trample fun
taj jest, bierzcie facetów pod obcasa, w końcu po to wymyślono szpilki ;-)

Większość kolesi lubią zdradzać ! Większość lasek lubi w podświadomości ten dreszczyk emocji związanych ze zdradą, płacze i powroty ! Wierny mężcyzna = nudny dla wielu kobiet !

Gość trample fun
e jest tylu facetów co by byli u Waszych stóp kobietki ;-)

Rozpaczanie po facecie jest śmieszne, a nawet żałosne. Nie ten to inny, zresztą można być szczęśliwą bez faceta.

Gość trample fun
jak chcecie się wyżyć za krzywdy doznane przez chłopaków to ja Wam padnę do stóp a Wy dziewczyny będzie mogły mnie podeptać jak chłopaczka robaczka

Gość Prawlczek z wlarą
Co za gnojki a tak chciałbym zaruchac z czystą dziewicą.Mężatki fuuuuuuuuuuuujjjjjjjjj sa:(