Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Randka _gdzie?

Gdzie na randke?

Polecane posty

Gość Randka _gdzie?

Czesc. Umowilem sie z dziewczyna o 5 lat mlodsza. ( ma 19 lat) znamy sie od 2 miesiecy. Ona jest informatykiem a ja gornikiem. Problem w tym ze nie wiem gdzie ja zabrac na randke. Galeria, kawiarnia, bylo wszystko. Kino odpada bo zasypiam zaraz . Spacer-zimno jest. Gdzie mam isc z dziewczyna na ktorej mi zalezy?

Gość 2k4n9x2a0n
idźcie do łóżka

Gość Randka _gdzie?
inteligentne wypowiedzi ;X

Gość boze vo za człowiek
to zalezy co ona lubi, moze jakas galeria sztuki, a pozniej to można omówić przy wspolnej kolacji gdzies w restauracji. albo zapros ja do siebie i co sugotuj.. boze troche inwencji, kupisz jej kwiata i bedzie miała banana na buzi cały wieczór...

Gość Randka _gdzie?
mieszkamy w malej miejscowosci. Do katowic mamy godzine autem w poblizu nie ma nic ciekawego dlatego pytam was. Mowilem ze w restauracji juz bylismy nie raz...to oklepane.

tak, to jest zdecydowanie prawda to co mowi moj przedmowca. Kwiaty za minimum 100 zl, wtedy bedzie wiedziala jak bardzo Ci na niej zalezy i na pewno to doceni. Jezeli chodzi o restauracje to musi to byc cos specjalnego, co naprawde jej sie spodoba. Nie jakies kluski w barszczu tylko cos wykwintnego. Oczywiscie placisz za nia. Najlepiej napisz dla niej wiersz i wyrecytuj jej, konczac przykleknij i powiedz jak bardzo ja kochasz

Gość boze vo za człowiek
no to u siebie, jakis film, kolacja, ugotuj cos sam, to dziła na kobiety...bedzie twoja...

Gość Randka _gdzie?
chcialbym zaprosic ja do siebie i ugotowac ale nie mieszkam sam , a nie chce by czula sie niezrecznie.

powiedz ze naprawde bylbys zadowolony gdyby pozwolila Ci ugotowac cos specjalnie dla niej w jej mieszkaniu, na pewno doceni Twoja nadzwyczajna kulture. Pamietaj o wierszu, minimum 2 strony!!!

Gość Randka _gdzie?
ona mieszka z rodzicami , ma 19 lat.

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
w wieku 19 lat jest już informatykiem? jaka szkołe skończyła?

Gość Randka _gdzie?
postanowilem zabrac ja na romantyczne wycieczke do lasu, pozycze od ojca samochod i bedzie sie dzialo.

Gość Randka _gdzie?
ostatni post to podszyw!! Zaczeła podstawowkę rok wczesniej. W tym roku zdala egzamin zawodowy i mature. Od pazdziernika zaczela studiowac informatyke.

Gość Randka _gdzie?
ten post nade mna to podszyw!!! podstawowke zaczela normalnie, jest normalna kobieta, moze nie najladniejsza bo informatyczka, ale jest spoksik

Gość Randka _gdzie?
Mieszkam z żoną, żona nie może sie dowiedzieć, że mam kochankę.

Gość Randka _gdzie?
Skończyła podstawówkę ze specjalizacją Informatyzacja miast.

Gość Randka _gdzie?
powalilo was z tymi podszywami widze ;/ Malo wazne kim jest z zawodu. Pytam gdzie zabrac dziewczyne na randke.

Gość Robotnik majowy
zabierz ją na kręgle, bilard, jakiś mecz, wyścigi, na rower, do innego miasta, do salonu gier itd

Gość Randka _gdzie?
Już wiem, zabiorę ją do burdelu. Niech się uczy, jak ma mi ciągnąć freda.

Gość gość
Od czasu do czasu lubię się wybrać do lokalu Ganesh. To jest restauracja z kuchnią indyjską, więc dość specyficzną, ale mi smakuje. Dobre zupy, sporo dań wegetariańskich, prawdziwa indyjska kawa i herbata. Dobra jest zwłaszcza chałwa z marchwi, warto się skusić.

Gość pomooocna
Do restauracji dobrej warto zabrać ukochaną:) My z chłopakiem chodzimy raz na jakiś czas do Akademii na Różanej, świetny lokal. Dobre jedzenie i alkohol.

Gość ŁukaszTyn
Ja lubię zabierać swoją dziewczynę na randki do Nanaki Sushi!!Mają mega smaczne sushi,miła obsługę i super atmosferę w lokalu!!Aż che się do nich wracać!

Gość Mirekdyś
Do Domu Kresowego!!Mega klimatyczne miejsce.Dodatkowo mają smaczne jedzonko w świetnych cenach!Na pewno nie pożałujecie!!

Gość AnetaKosak
Do Sushi Wesoła!Dość często chodzę do nich z dziewczyną :D Świetny lokal z super smacznym japońskim jedzonkiem :)

Gość gość
Mnie facet na randkę zabrał do Leszna do tunelu aerodynamicznego bo obydwoje jesteśmy z wielkopolski ale w twoich okolicach też pewnie taki obiekt się znajdzie. Ja byłam mega zaskoczona ale i zadowolona bo podobało mi się. Nikt wcześniej na tak oryginalną randkę mnie nie zabrał