Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasie_www

Mój facet korzystał z usług prostytutek!!!

Polecane posty

Gość Prawie cyganka ..
Jak dla mnie to nawet nie chodzi o to, że ma przeszłość ... tylko o sposób w jaki widzi kobietę!

Gość kasie_www
Kurcze, zaczynam się bać. U mnie nic nie wskazuje żeby gdzieś latał, ale kto wie. Na przykład jak idzie gdzieś z kumplami...ale w sumie zawsze idą do któregoś z nich. :( Panowie a jak jest z wami, czy jak któryś kiedyś chodził, a teraz ma stałą partnerkę, to czy was ciągnie żeby pójść do burdelu???

Gość Prawie cyganka ..
Jeśli facet widzi w kobiecie kibel na spermę, to nigdy już nie zobaczy w niej człowieka ... dla niego to przedmiot...

Gość kasie_www
U mnie na szczęście nie ma mowy już o dzieciach, mamy po 40 lat. Ja mam dwoje dzieci z małżeństwa, niestety nieudanego. A on był w 2 długich związkach. W ostatnim kobieta zdradziła go z jego kolegą, zastał ich w łóżku. Wtedy stwierdził że "nigdy już nie zaangażuje się uczuciowo". Trwał tak z 6 lat, poznaliśmy się i on powoli, powoli zmieniał zdanie co do kobiet. Jesteśmy razem 2 lata, dobre lata.

ja kuwa nie korzystałem i bardzo żałuje... wierność to nie potrzebne poświęcenie... w nagrode zastałem wyjebany z zycia jak smieć! a moja mądra żona sama sie puściła jak szmata do podłogi!

Gość kasie_www
Stosuje zaufanie kontrolowane ;)

Gość szybkoszybko
patrzę na to inaczej-facet nie miał ochoty na wyrywanie lasek na dyskotece,płacił i miał co chciał bez zbednych ceregieli mezczyzni inaczej podchodzą do seksu niż kobiety-chyba nie trzeba o tym pisac? oczywiscie kazałabym sie mu zbadac i w dodatku jaki dziwkarz? byl sam i robił co chciał-tak mu po prostu bylo wygodniej,nikogo nie krzywdził,nikogo nie ranił

Gość Zi0m
Dziewczyny nie lubią facetów zadającymi się z *** bo nie cierpią profesjonalnej konkurencji. Facet, którego stać na kilka tysięcy za super laski jest wg głupich bab mniej wart od gościa, co posuwa na wiejskim disco towar, którego nawet potargany dres nie chce. Jak daje za kasę to ****, ale jak daje za darmo albo dwa drinki to już wyluzowana super-extra femi-laska? Jak nie chcecie, by facet uprawiał z wami seks to żeńcie się z dziewczyną albo znajdźcie sobie impotenta. Prawie żadna nie chciała uprawiać ze mną seksu, a gdy zamawiałem dziewczynę z agencji to wielki lament - a czy ja nie zasługuję na seks? Też chcę ciupciać, a niestety dziewczyny nie sikają w majty na mój widok więc co mam robić? Ciachać się jak emo-girl?

Gość mamy noc
- co za bagno, co za bzdury, otwórzcie okno i zamknijcie oczy Prawie cyganka .. Jeśli facet widzi w kobiecie kibel na spermę - .......:).........:)

Gość mamy noc
- co za bagno, co za bzdury, otwórzcie okno i zamknijcie oczy Prawie cyganka .. Jeśli facet widzi w kobiecie kibel na spermę - .......:).........:)

Zi0m takie życie , albo ma się kasę, albo urodę, albo kasę i urodę, albo lepiej się pochlastać:D