Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onchetrójkąta

Dlaczego faceci chcą tójkątów

Polecane posty

Gość onchetrójkąta

mój mąż namawia mnie na trójkąt z jego kolegą i mam z tym problem bo ja nie chcę. Bawiłam się w takie rzeczy wielokrotnie zanim go poznałam o czym on nie wie ale zawsze albo okazywało się że panowie do siebie ciągnęli a pieszczący się wspólnie faceci faceci mnie odrzucają albo w tych lepszych przypadkach panowie konkurowali który jest lepszy co sprawiało że czułam się jak bieżnia a nie kobieta. Jak juz trafiali się tacy co we dwójkę się chcieli mną zajmować to wyglądało to jak wysiłki chorego na nocniku. Więc panowie wytłumaczcie ci was w tym tak ciągnie? I co może znaczyć to że jak powiedziałam mężowi że na innego faceta sienie zgodzę ale inna kobieta może być to stwierdził że myślę tylko o sobie!!! mam dziwne wrażenie że on jest jednak ukrytym homo i dla tego chce wpuścić do naszego łóżka innego faceta :(

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
i ja się wypowiem na ten temat... kiedyś miałam plan i fantazję na 2k+1m... i mąż tez chciał ale po przeczytaniu kilku forów i postów rozmyśliliśmy się... nie wchodziło w grę 2m+1k... czemu?? Mojego męża nie kręci jak inny facet się ze mną zabawia albo jakby się ocierali kutasami... a skoro twój mąż tego chce to może być tak że zależy mu na twoim szczęściu i chce ci dogodzić albo ma ochotę na faceta....

Gość to proste ;'
bo nie lubią dwukątów...

Gość do autorkiii
to niezla szmata jestes skoro bylas pi.erdolona na dwa chu.je w mlodosci . Kiedy to było w podstawówce ?

Gość on_bi
Bo jak wam się powie że się chce z facetem to nas od zboczeńców wyzywacie a wy z kobietą to eksperyment. Jak też mojej wmawiam że to dla jej przyjemności a mam ją w dupie i w sumie śmieszy mnie jak się szmaci ale ja swój cel osiągam więc mnie to rybka ona i tak mnie już dawno nie pociąga.