Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwieniezdziwieniezdziwienie

Dlaczego sie dziwiecie ze zdradzaja skoro

Polecane posty

Dlaczego sie dziwicie ze faceci zdradzaja skoro same prowokujecie??W dzisiejszych czasach wszedzie widac tylko sex!Reklama =sex, programy muzyczne=sex, internet=sex, filmy=sex...itd. Wszedzie widzimy prowokujace kobiety swoim cialem.Na ulicy, sklepach, wszedzie gdzie by czlowiek nie spokrzal.Wiec dlaczego sie dziwicie??To Wy kobiety prowokujecie, kusicie facetow a wymagacie wiernosci.Facetow ktorzy zachowuja sie podobnie jest bardzo malo, nie prowokujemy tak jak Wy, nawet nie wiem czy istnieja burdele meskie, jezeli tak, to pewnie bardzo mala ilosc.Same jestescie sobie winne, to przez Was swiat wyglada jak wyglada i jest coraz bardziej skurwialy, tylko i wylacznie przez Was, przez Wasza prowokacje, kuszenie, nie szanowanie siebie.Przeciez normalny zdrowy facet nie ruszy kobiety jesli na to nie pozwoli.Wszystko macie na wlasne zyczenie.

Gość a wy biedni zostajecie wciągan
do burdelów i gwałceni??? ojej! :-O

Gość a wy biedni zostajecie wciągan
w tym co napisałeś wychodzi jak prymitywni jesteście :-( wystarczy was lekko pokusić, dupcią pokręcić, nastawić cyca a wam mózg zamienia się w galaretę :-O jesteście tak prymitywni że chyba lepiej wiązac się z szympansem

Gość mad girl
hehehe teraz mam ambicje zeby założyć pierwszy meski burdel. Bedziemy czaruchów z Nigeri przywozić naćpamy ich i bedą ruchać

Zes sie kooorwa wysilila debilko.Po co sa burdele??Bo to zeby wchodzic porooochac i wychodzic.Zgodzilyscie sie na to same dobrowolnie, nie wazne ze jedna mysli inaczej od innej, kazda postepuje podobnie, kusicie swoimi cialami wiec sie wcale nie dziwcie ze z tego korzystamy."ktos podaje mi pyszny obiadzi, mimo tego ze mam diete, po kilku zachetach korzystam, bo slinka mi leci na mysl o jego smaku" Tak samo i z Wami, Mam kobiete, ale kusi mnie inna, prowokuje i zacheca, po jakims czasie kazdy facet wymieknie.Gdybyscie sie tak nie zachowywaly swiat wygladalby inaczej, jak juz pisalem macie to na wlasne i swiadome zyczenie.

Gość Al Bundyyyy
Bo tak naprawdę zło = kobieta były robione obliczenia matematyczne i tak właśnie wyszło.

No wlasnie "wystawiane cyckow, krecenie dupcia" Po co to robicie??No azeby kusic facetow i prowokowac, czy widzicie facetow z kootasami wyciagnietymi zeby pokazac co maja w majtkach??Nie.Po co wystawiacie cycki??Same odpowiedzcie przed soba??Zeby prowokowac facetow!!Wiec pytam sie dlaczego macie do nich pretensje, skoro same pragniecie byc porzadane przez nich???

Gość w sumie to się zgadzam z
autorem, ale ty biedaku nie masz jaj, żeby takiej odmówić? a jeśli już musisz ruchać wszystko, co widzisz atrakcyjnego i kuszącego, to bądź singlem i korzystaj, a nie zdradzaj swojej kobiety :O po co ci ona właściwie?

Gość mad girl
co tak wkurzyłeś sie na laske która chce sie z tobą przespać?

wystarczy was lekko pokusić, dupcią pokręcić, nastawić cyca a wam mózg zamienia się w galaretę " mam pytanie :) to po co tak robisz?

Cycki=sex Dupcia=sex To sa intymne czesci ciala, sluzace przede wszystkim do macania i podniecania faceta(rowniez do karmienia dzieci)Jesli to intymna czesc ciala, powodujaca podniecenie u faceta, wiedzac o tym po co tak chetnie je wystawiacie??No same przyznajcie sie, przeciez dobrze wiecie, ze kazdy facet zwraca na to uwage i go to kreci.Tu nie potrzeba zadnej logiki, kiedy widze cycki na ulicy, zakryte praktycznie tylko brodawki, oczywista rzecza jest ze bede sie w nie gapil.

Poza tym nigdzie nie napisalem ze korzystam, ale pokusa jest ogromna.I co to za brednie"wystarczy pokrecic tylkiem i wystawic cyca i juz lecicie" Pytam sie po co wystawiacie cycki??No wlasnie po to zeby zakrecic nimi faceta.Jaka to prosta logika a wy takie tepe i nie potraficie tego pojac, albo inaczej nie potraficie sie przyznac, ze to wlasnie przez was zdradzamy.

Gość opigh
a mnie się wydaje, że przez ten wszędobylski sex i nagość raczej dochodzi do zobojętnienia u facetów i w pewnym sensie adaptacji zmysłów

Regrese-Dokladnie tak jest. Tlumaczysz im w czym rzecz a one dalej swoje.Czy tak ciezko jest zrozumiec ze same sobie sa winna?Dlaczego nie potrafia sie do tego przyznac??

Gość mad girl
Poprostu jest taka moda. Jak ubierałam się "normalnie" czułam sie mniej atrakcyjna od tych sexy ubranych lasek i nawet facet mi powiedział ze mam sie inaczej ubierac i co chodze z dekoltem zeby ładnie wyglądać w czym problem?

Czy tak ciezko jest zrozumiec ze same sobie sa winna?Dlaczego nie potrafia sie do tego przyznac??" nie do końca sie tu z toba zgodzę facet jako jednostka myśląca tez ma w tym udział ... To fakt kobiety szczują ale my faceci tez mamy łeb ( i mówię o tym na karku :P) więc to nie jest tak do końca że to wina tylko kobiet ...

Gość rggegege
a no tak,szkoda ze rozumu nie macie bezmozgowce,czy was ktos sprowokuje czy nie tylko od was zalezy cioty jedne,ale jak sie ma mozg w chuju to co sie dziwic

Wlasnie:D:D Wystawiaja cycki zeby ladnie wygladac:D O czym to swiadczy??To juz ladnie nie bedzie kobieta wygladala, jesli cyckow nie wystawi??

Gość mad girl
a co wy? wolelibyście zebysmy jak te muzumanki w tych całysz szmatach chodziły z załonięta twarzą i płaszczem za kostki? Lepiej by wam było? Wszedzie tylko chca zniewolic kobiety

Gość teraz większość kobiet
się nie szanuje. żałosne. pokażą cyca, dupe i myślą że są fajne. jebane dziwki.

Nie, nam jest dobrze jak jest, skoro wy pokazuje tak chetnie swoje intymne czesci ciala, dlaczego my mamy nie poddac sie takiej pokusie??przeciez my faceci, nie pokazujemy kootasa, zeby ladnie wygladac:D A jesli chodzi o muzulmanki, to w sumie dobry pomysl:D Moze by nie bylo takiego kurestwa jakie teraz panuje:classic_cool:

Gość .^.^.^.
dokladnie ! to zalezy od osoby obojetnie czy facet czy kobieta jak sie jest madrym i ma sie mozg na swoim miejscu to nawet jak calkiem naga pamela anderson przed facetem stanie to on sie nie da skusic!

Gość bbgffghuj
muzulmanie zamawiaja dziwki z zagranicy kretynie!!!

Gość tylko pojebane dzieci jarają
się takimi pizdami. (pokazujące wszystko dla każdego) żal.pl

Gość mad girl
Troche mnie denerwjecie, ale niestety musze przyznac ze wiekszosc kobiet to teraz kurwy...:P