Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewiii

diane 35???

Polecane posty

Gość ewiii

kto z was stosował diane 35 na trądzik ?? Jaki to był trądzik czy naprawdę silny czy tylko kilka krostek? I po jakim czasie was pomogło i w jakim stopniu ? dzięki za odp .Ja biorę 2 miesiące ale nie widzę efektów.Powiedzcie jak to było z wami

Gość 769gyhnjm,/./
nie polecam,dostałam wysypke,a kumpela guz na jajniku i operację miała-profesor powiedział że na 100% po tym badziewiu.najpierw zrób badanie na poziom hormonów,nie łykaj tego

Gość to najgorsze badziewie
potem po odstawieniu włosy wypadaja garsciami, tradzik bardziej wysypuje, i powstają torbiele jajników. odstaw to dziewczyno.

Gość ewiii
możne to wydać się wam głupie ale ja już jestem tak zdesperowana tym trądzikiem ze nie wiem co mam używać .próbowałam dosłownie wszystkiego i nic nie pomagało wiec liczę tylko na tabletki. Czytałam tyle pozytywnych opinii o diane

Gość TaCoNieKradnie
A tam, przesada. Straszycie ją nie potrzebnie. Pewnie, lepiej najpierw porobić badania, ale też nie mówicie od razy o najgorszym. Ja brałan Diane przez 5 lat bez przerwy!!!! Byłam młoda, miałam głupiego ginekologa. Poszłam, powiedziałam, że chcę tablrtki anty, ale żeby dodatkowo poprawiły mi cerę i....dostałam diane. Przez 5 lat mi je bez gadania przepisywał aż sama odstawiłam bo chciałam zajść w ciazę. Cera mi się poprawiła po jakichś trzech miesiącach od rozpoczęcia stosowania diane. I już nigdy problemy nie wtóciły. Z zajściem w ciażę też nie miałam problemu. Wgóle nie miałam zadnych preoblemów zdrowotnych więc nie wiem po co od razu tak straszycie autorkę. To jest sprawa indywidualna.

Gość msnayds
ja biorę OC 35 od 2 miesięcy:O Strasznie mi wypadają włosy( mam połowę mniej), mam łojotok, trądzik... robiłam badania hormonalne i mam trochę podwyższony androstendion. ja nie wiem co mam robić:( boję się dalej to brać

Gość ewiii
TaCoNieKradnie-- w jakim stopniu pomogło Tobie diane po tych 3 miesiącach ?

Gość msnayds
i po 3 miesiącu brania mam zbadać ponownie ten hormon... Nigdy nie chciałam brać takich tabletek, ale nic co przepisywali mi lekarze nie pomagało... Czy one pomogą też nie wiadomo, ale pewnie zaszkodzą na coś innego:(

Gość to chyba logiczne
skoro masz podwyższony androsteron to jesteś dobrą kandydatką do leczenia Diane włosy przerzedzają Ci się właśnie od nadmiaru testoseronu, Diane powinna temu zapobiec dodatkowo mogłabyś stosować do smarowania skóry głowy Loxon 2% (bez recepty) lub Loxon 5% na receptę, zapytaj dermatologa, wielu osobom to pomaga zahamować wypadanie włosów a nawet powoduje odrastanie nieleczone zaburzenia hormonalne powodowałyby dalsze problemy zdrowotne, poważniejsze niż trądzik i wypadanie włosów

Gość ewiii
msnayds szczerze Ci powiem że wolo mieć wypadające włosy niż tak paskudny pysk że już tak powiem bo naprawdę jest tragedia na mojej twarzy

Gość to najgorsze badziewie
kazdy mówi o swoich doswiadczeniach z tym lekiem. mi włosy leciały garsciami po tych tabletkach (wziełam tylko 2 opakowani) a miałam brac przez 6 miesiecy. twarz mi wysypało ze musiałam uzyc tone pudru zeby wyjsc na ulice, zrobił mi sie zaraz po odstawieniu torbiel jajnika lekarz stwirdził ze po tym, i rozregulowały mi cała gospodarkę hormonalną leczyłam się potem rok zeby to uregulowac, niegdy wiecej tabletek anty!

Gość ewiii
tez właśnie słyszałam ze na początku stosowania diane możne być pogorszenie skóry ale mi nic nie pogorszyło bo jak miałam paskudną twarz tak mam nadal.A włosy całe szczęście na razie mi nie wypadają

Gość ewiii
??????