|ll|ll|ll|ll|ll|ll|ll|ll|ll| 0 Napisano Październik 29, 2010 ktory jest bardziej beznadziejny?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sesesese 0 Napisano Październik 29, 2010 Nikt ! - o taką odpowiedź Ci chodziło ? :) w takim razie masz mój głos . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Październik 29, 2010 JAAAA!!! Ja chcę wygrać! Nawet w moim temacie nie chcecie na mnie głosować! nikt :O co to ma byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Październik 29, 2010 dobra niedziel robię tobie ta przyjemność i zagłosuje na ciebie:D Niedziel!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Październik 29, 2010 dobrze dziękuję za głos, kocham cię wyjdziesz za mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Październik 29, 2010 dzisiaj nie mogę...już za późna pora :D ale jutro spróbuj;-) dla ciebie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach