Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukkub87

tabletka "po"

Polecane posty

Gość sukkub87

Chciałam zapytać, czy któraś z Was przyjmowała tabletki tzw. "po"? Obawiam się, że wczoraj mogłam zajść w ciążę (gumka się osunęła, część nasienia wypłynęło). Jak groźne są dla organizmu, ile kosztują i czy ginekolog ma prawo ich nie przepisać? Z góry dziękuję.

Powinnas jeszcze dzis isc do ginekologa,kiedy opiszesz sytuacje na pewno przepisze ci taką tabletke u nas woj.podlaskie kosztuje 50zł. jest skuteczna...powodzenia

Gość serenadda
musi Ci przepisac bo nie są w Polsce nielegalne

idz jak najszybciej, skoro jeszcze piatek, tanie to nie jest, ale skuteczne. Raczej nie sa grozne dla organizmu, ja nie mialam zadnych objawow, ani skutkow ubocznych; dziala to jak bardzo stezona pigulka anty.

Ginekolog nie ma obowiązku wypisania takiej tabletki. Weź pod uwagę fakt, że jeśli doszło już do zapłodnienia, a ludzki embrion jeszcze się nie zagnieździł w jamie macicy, taka tabletka może doprowadzić do tego, że on obumrze. Dla mnie to działanie wczesnoporonne i tyle.

Gość samotnaaaaaa
wez ta tabletke ja bralam kila razy -za duzo rozwalila mi hormony przytylam ponad 25 kilo uwazaj placilam ok.70zl ale to bylo z 5 lat temu