Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jankowalmaniak

czy Alicja kocha Pawla? zagadka ktora 99 % nie moze polapac

Polecane posty

Gość jankowalmaniak

bo Pawel mowi ze szura bura laski spod sultanny to chodzi mu a Ale czy o Dominike? no bo jei ojciec to proboszcz ktory mial wnuczke Aniele ale ona nie zna pawla ale zna Juliusza ale Juliusz nie zna Alicji lecz Alicja to w innych slowach Ala ale nie wie o tym Juliusz bo lubi Gabryskie spod 16 ale ona nie zna nikogo procz Juliusza i matki Bogumily ktora nie zna Pawla lecz jei brat go zna bo sprzedaje mu srodki antykoncpepcyjne lecz jego szef go nie zna wiec o co tu kuwa chodzi bo nie kapie :0

Gość a może kapiesz z nosa?

Gość Arymazame
mysle ze Pawel kocha Gabryske bo namowila jei wujka zeby sprzedal gumke Pawlowi

Gość niezalogowana furgonetka
brak tu znaków interpunkcyjnych i sensu, strata czasu na głupoty

Gość Gotowe0-prze hu muzg
chyba Juliusz ma romans z Alicja ale ona go nie lubi wiec ma ksywe Ala zeby sie nie dowiedzial ze kocha Pawla ktory ma z nia romans ale spi z Gabrycha a Aniela to byla dziewczyna Juliusza

Gość mogowniczka
mysle ze Pawel spi z Dominika bo jei zakonnica co mowi poczatek spod sultanny i dotego jei ojciec to proboszcz wiec to chyba wyjasnia wszystko

Gość what the hell are ju tokin aba
what the hell piepszych kur*a piepszysz ale jesli mam juz odpowiedziec to Pawel nie kocha Alicij i hu* mu w dupe

Gość ty jestes od tej bachledy?

Gość jankowalmaniak
to zgadke wymyslil Ludwik Erzymykiewicz w 1876 roku byl malo popularnym filozofem i wymysil tak trudna zagadke ze w ciagu 40 lat odgadlo ja tylko 18 ludzi odpowiedz istneije bo napisal ja na lozu smierci mozecie poszukac sobie o nim w bibliotece ale chce zobacz wasze odp a na koncu dam poprawna odpowiedz

Gość okejak
Pawel kocha dominike lecz Alicja kocha Pawla a Juliusz kocha Alicje a Gabryska kocha Juliusza bo go tylko zna chyba tak niewiem napisz odpowiedz na to bo jestem ciekawa co ten mondziol Ludwik je*any wymysil NA LOZU SMIERCI xd