Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytrhgrthy

szukam prawdziwego ATLASU DO ANATOMII

Polecane posty

Gość tytrhgrthy

atlas rysunkowy bez opisów, bo z opisami mają ogolnikowe informacje a ja potrzebuje szczegółowych obrazów, czy ktos ma taki atlas?

Gość wrazliwy macho
słyszałas o czym takim jak biblioteka :O?

Gość tytrhgrthy
jakby to było takie proste to by nie było tego topa :P

Gość tytrhgrthy
do biblioteki trzeba oddac a ja potrzebuje na bardzo długo :O

Gość tytrhgrthy
po gówno...

Gość tytrhgrthy
w ogole biblioteczne atlasy są dla licealistów.... a nie dla osob ktorych zawod bedzie zwiazany z medycyną.... wisnio reklamy atlasów Sobtty nie są zachecajace ale jeszcze sprawdze

Gość tytrhgrthy
jesli masz w nim np szczegółowy podział miesni i kazdy z nich jest uwzgledniony albo kazda najmniejsza wypustka kosci to bym prosiła o autora

Gość tytrhgrthy
a dzieki wielkie

Gość 5433089549568ke
ja mam:P taki porzany;p a caly ci potrzbeny czy chces zkonkretna rzecz to ci zeskanuje

Gość 5433089549568ke
mc minn hutchins pegington abrahams on jest taki wiesz ze nie rysunki tylko zdjecia sperparwnych zwlok:p i jest wsyztsko pokazane...

Gość tytrhgrthy
na cholere mi zdjecia zwłok :D

Gość tytrhgrthy
dobra to poka najpierw miesnie, zobaczymy co to za gowno :P

Mam taki właśnie ze zwłokami... Troszkę straszne ale kiedy ktoś wprawia się w swój zawód np lekarz to chyba dobrze sobie popatrzeć na takie rzeczy :/ Chcę się go pozbyć, chcesz?

Gość 5433089549568ke
no ze nie masz rysunkow miesni tylko sprepraowane i kazda czastke zaznaczona:P podobno jedne z lepszych - ja odstalam bo jest drogi

Gość tytrhgrthy
łe to na takich zdjeciach predko sie nie naucze, na rysunkach wszytsko dobrze widac, granice są tutaj bardzo wazne, na takich zdjeciach domyslam sie ze słabo widoczne

Gość 5433089549568ke
http://img248.imageshack.us/i/atlasd.jpg/ i z boku mas znumerki i \ opisane tam okrezny oka obizacze dziwgacze itd... nie rozumiem za bardzo po co ci dokladne granice;p raczje powinnas znac przyczep poczatkowy i koncowy chociaz w sumie w tym atlasie widac kazdy miesien osobno mimoze nie ejst obrysowany zadna linia

Gość 5433089549568ke
znalazlam rysunkowy ale dlka mnnie lipa jeszce wieksza;P tu jednak sa zdjecia jak 3d :p a tam wsyztsko rozowe na plasko i gorzej widac poodzielane miesniee

Gość tytrhgrthy
wiadomo ze przyczepy są rownie wazne, ale miesien to nie tylko długosc, nie moge sobie pozwolic na niewiedze dokładnej wielkosci miesni, a zdjecie ciekawe tylko troszke zamazane i za małe

Gość 5433089549568ke
noi nie bede skanowac chyba teraz dokladnie ci ksiazki jak stekasz e po co ci zwolki? no niewiem ja nie slyszalam o atlasie ktory bedzie mial wyrysowane granice miesni:P ten jest nadokladniejszy jaki widzialam;P jak mozna lepiej nauczyc sie miesni jak nie na zdjeciach rpawidzwego trupa z proswektorium?:D idz poszukaj w bibliotekach

Gość tytrhgrthy
dlatego ciezko znalezc mi taki szczegolowy atlas ktory nie przekraczałby kwoty 400 zł... widziałam jeden taki w ksiegarni, niby wsyztsko pokazane ale rysunki same w sobie takie bylejakie jak narysowane od reki...

Gość 5433089549568ke
no to ja juz nic nie rozumiem? atlas za 400 i rysunki od reki?:D nie rozumiem ja z tego sie nauczylam:P przez sen mowie po lacisnie miesnie twarzy i wiem dokladnie gdzie sa;P