Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana345

13 latka i seks....

Polecane posty

Gość nana345

w mojej okolicy jest jedna 13-letnia dziewczyna która już uprawia seks, powtarzam 13 letnia! spotyka sie z moim 19-letnim znajomym, stale do niej przychodzi wiadomo w jakim celu. Co najlepsze ona jest dumna z tego że w tym wieku straciła cnote i nawet opowiada o tym koleżankom. do czego to doszło. to ja mam 17 lat, jestem dziewicą i jak dla mnie to nawet mój wiek jest za wczesny na seks, mam czas... co o tym myślicie? i to nie żadne prowo ; //

Gość a na policji z tym byłaś?
czy tylko obgadujesz biedaczkę za plecami?

Gość dzejjjjjjjjjjjjjjjjjj
Chłopak jeszcze za pedofilię pójdzie siedzieć

A cóz cie to obchodzi, dziewczyna chce, zabezpiecza sie- jej sprawa! Ja sama zaczelam 2 tygodnie po 14tych urodzinach, a jakos nic mi nie jest. Wez zajmij sie swoimi sprawami, seks to tylko seks.

Gość dzejjjjjjjjjjjjjjjjjj
Fabella, nie chwaliłabym się ;] jesteśmy w tym samym wieku oO'

Gość ja też zaczęłam wcześnie
miałam nieskończone 15 lat, mój chłopak prawie 19. jesteśmy ze sobą do dzisiaj (4 lata) jej ciało, jej decyzje, myślę, że nie musisz się o nią martwić. fajnie, że jesteś taka porządna, ale różne obyczaje i poglądy

Gość ja też zaczęłam wcześnie
jeśli uważasz, że pierwszy seks to kwestia wieku - rzeczywiście, nie jesteś jeszcze dojrzała na stosunek. jeśli jest się gotowym - i nie jest to wynik nagłej decyzji - jak dla mnie można zacząć w wieku 13, 14 lat. ja zaczęłam niedługo później i wcale tej decyzji nie żałuję. nie wolno klasyfikować

Gość lettuce
slyszalamz ze w dzisiejszych czasach 12 latki juz sex upawiaja, nie poznasz ile kto ma lat jak 12 latka sie umaluje i jest wysoka, przewaznie zaczynaja od swoich mniej wiecej rowesnikow, ja mialam 17 lat i mysle z perspektywy czasu ze wtedy bylam do tego jeszcze niedojrzala, dziekuje bogu ze nie mam corki

ja mialam 14, chlopak mial 19. Rozstalam sie z nim przedwczoraj po prawie 3 i pól latach zwiazku.

Gość nathaniel3467
teraz to takie gówniary sie r*chają takiej to bym nawet nie opluł.

Gość planete_78
ja też bym takiej nie tknął :D

Gość rusałka011
a póżniej płacz na forum i zgrzytanie zębolami jak zajdą w ciążę.:D Wpiertol poprżadny jkeszcze nie miałyście i tyle:D

Gość c2390128v 132v19
autorko tematu napisze Ci cos przystojny 24 latek na ktorego leca laski w Twoim wieku. To dobrze ze sie szanujesz! miej zawsze wlasne zdanie i nie ulegaj presji otoczenia bez wzg na koszt tego - dzieki temu w zyciu sobie poradzisz a nie bedziesz patrzyma na swoja ekipe zeby ktos Ci w czyms pomogl. ROBISZ DOBRZE - ja potraktowalbym Cie jako kogos wyjatkowego a Twoje lalowate kolezanki jak (@#U@_!# pozdrawiam i fajnie ze jest ktos kto siebie szanuje :)

Gość nana345
c2390128v 132v19- dzięki że tak myślisz :)

Nie rozumiem co ma seks badz tez jego brak do szanowania sie, ale ok. W sumie brak seksu to nieszanowanie naturalnych potrzeb swojego ciala.

Gość nana345
nie zamierzam robić tego po kątach z byle kim.

Gość malwina1996
ja zaczelam uprawiac seks w wieku 12 lat, bo juz czulam sie gotowa do tego, a muj 19-letni chlopak bardzo tego pragnol

A któz mówi o robieniu czegokolwiek 'po katach' i 'z byle kim'? Ja raczej mówie o robieniu 'Tego' w lózku, z mezczyzna z którym jest sie w zwiazku.

Gość c2390128v 132v19
ja tak nie mysle tak poprostu jest niestety jest masa facetow ktorzy chca takich lasek to jest zalamujace ale co taki facet soba reprezentuje? imprezy chlanie kumple na piwko potem walnac sie przed tv a panienka niech nosi kapciusie i niech kleknie miedzy nogami sorry taka prawda a smutna prawda jest taka ze wiele kobiet chce takich facetow to dopiero bzdura

Gość fgntty
13-letnie k*rwy, takich to bym kijem nie ruszył.

Gość c2390128v 132v19
ja zamierzam jeszcze długo szukać tego z którym zdecyduje sie na ten pierwszy raz :) nawet gdyby to było bardzo pózno.

Gość c2390128v 132v19
a czemu robic to w lozku;) grunt zeby z ukochanym wartosciowym facetem! w lozku? na to przyjdzie czas po 40stce poki jest sie mlodym mozna troche poszalec.... polanka, las.....park :D sklep :D pusty tramwaj :D bo trzeba sie bawic grunt zeby dupy nie dawac na prawo i lewo czy jesli kobieta sie szanuje robi to w lozku? czy kobieta sie nie szanujaca bzyka sie np w parku czy lesie? NIE to jest takie bzdurne myslenie ze kobieta sie szanuje jak - daje po slubie - nie goli sie - wylaczone swiatlo - tylko misjonarska bo przeciez psami nie jestesmy :D i masa innych bzdur ktore slysze ktore ograniczaja ludzie i psuja odczuwanie przyjemnosci po czym ludzie pier... ze nie maja orgazmow i w ogole problemy w sexie LOOOOL i rotfl przegiecie to trojkaty reszta jest dozwolona i koniec! w lozku.... bleh :P ja nie mowie ze w cale nie ja mowie zeby sie do lozka nie ograniczac

Gość c2390128v 132v19
"ja zamierzam jeszcze długo szukać tego z którym zdecyduje sie na ten pierwszy raz nawet gdyby to było bardzo pózno." podszyw :D siedzi taki pryszczaty w domciu zadna go nie chce bo wyglada jak pol dupy zza krzaka i sie bawi bo mysli ze jest anonimowy buuuu :D oliwke wez walikoniu

Gość nana345
ja nie wiem czy jestem gotowa czy nie, może i jestem ale nie o to chodzi.

Mnie tam w lózku dobrze bo miekko i wygodnie, ale w sumie milo wspominam seks w pustym bunkrze, w piwnicy, w samochodzie, w wannie... :)

Gość całkiem nowe oblicze
Fabella..naprawde masz 16 lat:)