Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana345

13 latka i seks....

Polecane posty

Gość dla was to takie zabawne
jak widzicie 13 latka z wybitymi zębami to też się z niego śmiejecie, jaki to chuligan? Przecież te dzieci ktoś ciężko krzywdzi, nawet jeśli akurat nie ma z tego ciąży.

dla was to takie zabawne -> wyjebałes jak Filip z Konopi. Nie rozumiem w ogole sensu postu w odniesieniu do tematu, bo nikt tutaj nie traktuje go jako czegos zabawnego. :O 🖐️

Gość Carrie to ty napisz
Jeśli ktoś ma wybite zeby, przyczyn może być tysiąc, schody, ojciec, chuligan. Jeśli ktoś sie kurwi bo inaczej tego nie nazwę, w wieku 13lat i jeszcze wali pyskowki do dużo starszych, to przyczyną jest mała inteligencja i zaniedbanie ze strony rodziców.tyle na ten temat. I nikt sie nie śmieje.

Po prostu zdziwił mnie ton w jakim jest utrzymany ten topik. Jak dochodzi do rozmowy o kastracji pedofilów to prawie każdy jest za, a kto nie jest za to i tak chce wysokich kar za pedofilii, a kiedy mowa o ofiarach to k**y i nieodpowiedzialne gimgówna tak? Może czyta to jakaś wykorzystywana dziewczynka i tylko utwierdza się w przekonaniu, że to co się dzieje to jej wina, bo uśmiechnęła się do księdza prowokująco? Zastanówcie się: wybite zęby u dziecka oznaczają, że ktoś je pobił, skrzywdził. Ciąża czy seks bez ciąży u dziecka oznacza, że ktoś je wykorzystał, skrzywdził, wykorzystał jego naiwność, jego sytuację rodzinną, jego wypaczone pojęcie świata, może uzależnienie. To, że dziecko jest źle wychowane, nie miało w domu odpowiednich wzorów, jest zdemoralizowane i potrzebuje akceptacji - to nie jest żadne usprawiedliwienie pedofilii.

Gość Carrie to ty napisz
Gdyby to była 20stka to ok.ale 16....to jest właśnie ta różnica, ta przepaść.niby 4lata różnicy, a jakie dwa różne światy. Bo czym sie różni 30latek od 34latka? A czym sie różni 17 od 20? Dużo je dzieli.znam to z doświadczenia bo mam przyjaciółkę 3lata starsza.ja miałam 16 lat ona 19.i było ciężko, miałyśmy kryzys duży nie mogłysmy sie porozumieć.ale przetrwałysmy

Gość Carrie to ty napisz
Ale o co ci w ogóle chodzi? My nie rozmawiamy o tej z pierwszego postu, tylko o dziewczynie która sama pisze że jest dumna że dziewictwo w wieku 13lat straciła bodaj.no nie przesadzaj.ona mówi że jej sie to podoba, i 14lat to odpowiedni wiek!

Ok, ok, całości nie doczytałam, sorry. Tak czy inaczej ta "dumna" też moim zdaniem miała po prostu mniej szczęścia w życiu niż przeciętna nastolatka. Nikt nie rodzi się puszczalski.

Gość Carrie to ty napisz
nic sie nie stało:) no właśnie o to chodzi, brak zainteresowania ze strony rodziców.i ktoś jej to pokazał że to jest ok, cool.ale dziewczyna mieszka za granicą to wiadomo jakie tam wartości są cenione. Kiedys zrozumie że popełniła błąd.

Gość Dewoty zamknać się
I JA się wypowiem ! nie wiem dlaczego inni tak lubia komentować innych życie , co Was obchodzi co ta 16nastka robi !!!! To jest jej życie , nie wasze , zresztą ma szczęście dziewczyna ,ze mieszka za granicą ..Polska powinna zniknąć z mapy ..tutaj jest nędza i ubóstwo !!! Do tego dewoty sie oburzają ! fakt gdybym miała córkę bede się bała .., przed tym się nie uchroni to jest taki teraz czas niestety:( młodę dziewczyny nastolatki niszczą swoje dziecinstwo , swój najpiekniejszy czas ..zabierając się za cos co powinno byc przeznaczone dla dorosłych ..ach ale na to nic nie poradzimy!!! a tak w sumię ta Konstancja to niezła laska wiec i ma predyspozycje i pewnie potrzeby swoje ...:)

Ej co do tematu, to ma ktos może jakies ksiazki o pedofili? Nie musza bić stricte o tym temacie, może byc mu poswiecony jeden rozdzial, ale potrzebuje coś w ebooku na teraz 😭

Gość malissi
Jeśli chcą tego seksu w wieku 13 lat to ich sprawa i was to powinno gówno obchodzić. A za obrażanie młodych dziewczyn, które mają ochotę na seks powinniście dostać porządnie po ryju.