Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana345

13 latka i seks....

Polecane posty

Staruszko, ogarnij. Dziecko 14 letnie spokojnie moze brac sie za seks, jesli ma taka ochote i odrobine wyobrazni. To ze dla Ciebie to nie do pomyslenia wcale mnie nie obchodzi, nie masz recepty na szczesliwe zycie. Jestes poprostu sfrustrowana kobiecina, która prawdopodobnie dlugo 'nie popszczala szpary', co widac po twoich jakze kulturalnych wypowiedziach na niszowym forum. Dziekuje na zyczenia, jednak z moim arsenalem srodków antykoncepcyjnych nie mam zbyt wielkich szans na wpadke, a ja sama nie uwazam sie za kobiete upadla. :)

Gość Fabella nl
Dodam, że w arsenale moich środków antykoncepcyjnych główną rolę odgrywa Rutinoscorbin :classic_cool:

Alez kochana, szkola podstawowa przyjmuje dzieci w wieku 7-12 lat... niestety jestem juz odrobinke starsza, wiec moze sama naucz sie czytac ze zrozumieniem zanim zaczniesz mnie gdziekolwiek odsylac :)

Mylisz sie dziewczyno. Jestem bardzo szczesliwa. I zapewne bede po dzień smierci, w odróżnieniu od Ciebie. Stracilas dziecinstwo, ktore ja na szczescie miałam. 🖐️

Jakos nie czuje sie stratna :) Wrecz przeciwnie, mam wspaniale wspomnienia :) Wiesz, seks nie jest zlem, szkoda ze wiekszosc ludzi tak go traktuje... no cóz. ja tam nie dorabiam do niego zbednej ideologii i dlatego jestem szczesliwa :)

Gość ja mam 20 lat i jestem
dziewicą, czekam na kogoś z kim warto będzie je stracić a nie z byle jakim i byle gdzie :-)

A wlasnie szkoda, ze nie dorabiasz ideologii, bo moglabys go uprawiac z milosci (nie mow mi tylko, ze w wieku 14 lat wiedzialas co to milosc). Wtedy dopiero nie byłabys stratna. Bo popuszczenie szpary dla samego popuszczenia jest bez sensu. :O 14 letnie dziecko nie zna jeszcze swojego ciała dokładnie, ba! nawet nie skończyło ( a nawet dobrze nie zaczęło) dojrzewać, wiec nie bądz smieszna.

ajjajajaj bez takich inwektyw.Przeciez macie "staruchy" dać przykład a zaniżacie sie do poziomu malolatów:O:(

Alez ja bardzo dobrze znam swoje cialo, przeciez jest moje wlasne :) Seks uprawialam i nie zaluje. Nigdy nie zalowalam. Bylam z tym kolesiem przez 3 i pól roku. Nie mam potrzeby dorabiac ideologii do czegos tak naturalnego, zdrowego, i dobrego jak seks. Po co sobie odmawiac? Zebym byla sfrustrowana? Nie ma sensu. Frustracja rodzi zlosc, agresje, niezdolnosc kocentracji. Wole rozladowac napiecie i miec spokój :)

Gość yygh46ytgert
carrie - masz 100% racji masakra co sie z tymi gowniarzami wyrabia :o

Gość yygh46ytgert
ty fabella, ja nie wiem w ogole kto chcial cie wyruchac wygladasz jak swinia z zolta peruka :o

Gość bystra stokrotka
w tym świecie zeby być lubianym trzeba dać d u p y. osobiście znam takiego szlaufa, kołtuna co miala 13 lat i juz lody robiła. i teraz ma duzo znajomych. Dlaczego? bo lubią ją tylko bo daje na prawo i lewo, w dodatku ćpa. dajesz kreche i walisz ile chcesz.

Gość Ari81
Gdybym był Twoim ojcem to ściągnął bym Ci gacie i na gołe dupsko spuścił takie lanie, że i skończyłabyś z puszczaniem się póki jesteś dzieckiem i może trochę rozumu bym Cię nauczył. Koleżanka wcześniej zastanawiała się co by Twoja matka o Tobie pomyślała gdyby się dowiedziała, że w tym wieku córeczka już się puszcza, a Ty ją zwyzywałaś jakby Ci co najmniej groziła, że pół rodziny wybije. Tobie rzeczywiście trzeba czasu abyś dojrzała, bo dyskusja z Tobą wygląda jak typowa rozmowa dorosłego dojrzałego człowieka z rozwydrzoną, niedojrzałą, zbuntowaną małolatą. Seks... to nie tylko seks... to coś więcej. To nie to samo co jedzenie, picie czy spanie. Seksem nie można tak o... sobie szastać. Może kiedyś zrozumiesz, że w seksie właśnie najważniejsza jest ideologia!

Gość GIFFFINN UPP
a ja mam 16 lat i sie wstydze chlopaka za reke złapać ,a co dopiero o seks uprawiać :O mimo to nie czuje sie ,,dzieckiem''

Seks wczesny budzi wiele kontrowersji...aczkolwiek ja mam na to wyjebane...zależy jak komu leży i ja się tam nie wtrącam kto co robi.

Fabella jesteś żałosną gówniarą tyle ci powiem. I dobrze ktoś tam ci napisał, że myślisz, że jak miałaś chvja w dupie to wszystkie rozumy pozjadałaś. Niestety mylisz się.

Gość Wiecie co??
Jak ja czytam to mi sie rzygac chce. I bede złośliwa, napisze do freli.z takimi danymi jakie tu podała, jestem stuprocentowo pewna że ja znajdzie .a wtedy ja napisze do jej mamy. Gdyby miała troche szacunku do innych nigdy bym tak nie zrobiła, trudno, przesrala sobie dziewczyna.

Gość SzukającaZająca
można to zgłosić na plocji-a co o niej myśle też miałam koleżanke dziwke co zaczęła w tm wieku dawać dup jak wyjechała na jakąś wycieczkę a potem to już była całe życie "rozochocona" żygam :D

Gość Wiecie co??
Policję nie.nie odwalajmy za bardzo.ale z jej mama sobie porozmawiam.a jeśli jeszcze ja pochwali to współczuję dziewczynie.wątek już zapisałam na cokach więc nawet jak go usuna i usunie swoją stronę, to i tak ja bede mieć :D

Gość Wiecie co??
Okej..oprócz tego że nazywa sie konstancja naporowska to jeszcze ma drugie nazwisko vikernes czy jakoś tak.bede sobie dane zapisywać w notatniku:D trzeba pomoc dziewczynie.może porządne manto da jej do myślenia

Gość Agata z pod krzaka
Ehh.Do czego to już doszło. Gdyby go złapali to by poszedł siedzieć za pedofilię. Na seks jest sporo czasu jedni robią to w wieku 18 lat, inni w 25 . Wcale nie wolno ich wysmiewac ze np robia to za pozno. Ich sprawa. A co do tej 13 latki to naprawdę traktuje się jak d*iwka Nie szanuje się w ogóle. To że on "chce" nie znaczy ze trzeba mu dać. a poza tym co to jest za zwiazek z 7 lat starszym chlopakiem.