Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyjyjijt

ludzie mnie nie szanują gdzie leży tego przyczyna?

Polecane posty

Gość uyjyjijt

Zawsze tak było,że nie wzbudzałam w nikim respektu...W szkole kolezanki się obgadywały nie mówiąc prosto w twarz bo się bały wszczynać kłótnie..Mi walili prosto z mostu,gdzieś mieli czy będą mnie mieli za wroga czy też nie. Teraz pracuje na infolini w banku i jest to samo.Nikt nie ma obaw ani skrupułów żeby się do mnie doczepić.Nie chodzi o błedy w pracy ale o relacje między ludzkie. Nie mamy swoich stanowisk siadamy tam gdzie są mieisca.Dzisiaj przychodzi do mnie dziewczyna lat 20(ja mam 24)i z pretensjami że ona tu zawsze siedzi.Nie było jej tydzień...a stanowiska wg kierownictwa są zmienne...i kazdy tak siada...Wczoraj jej zajeła to mieisce inna dziewczyna to tylko sobie wzdychała nic się nie odezwała bo bałą się narazić.To jedna z wielu sytuacji...Ja po prostu czuje że ludzie mnie nie szanują i żemają mnie za nic. Zastanawiam się tylko z czego to wynika..Moja psycholog mówi że dlatego zże umiem smiać się z siebie ,a tego nie mozna robic w nadmiarze. Moja mama twierdzi że dlatego że mam wygląd dziecka i jestem bardzo szczupła... Nie rozumiem tego..koncze dobre studia,nie jestem garbata ani kulawa-bo takich ludzi niestetety ale często się nieszanuje... Więc co ze mna nie tak.....

Moze masz lagodny charakter i nie jestes agresywna wiec ludzie nie boja sie podskoczyc do Ciebie. Niestety w dzisiejszym swiecie rzadzi chamstwo. A jaki jestes znak zodiaku. Moze Panna

Gość uyjyjijt
nie,jestem spod znaku raka

Nie mozesz sie na wszystko godzic i dac sobie w kasze dmuchac. Pokaz w pracy, ze czasem tez masz zly humor i bez noza nie podchodz

Gość uyjyjijt
moze faktycznie jestem miła raczej malo wybuchowa...moze sprawiam wrazenie takiej ciotowatej dziewczyny:/

takim ludziom jak Ty latwo wejsc na glowe, trzeba sobie w zyciu "wypracowac" szacunek. Postaw sie raz, drugi i kolejny a zobacza wszyscy, ze tez masz cos do powiedzenia.

Gość moim zdaniem to wszystko
po trochu i się złożyło: wygląd jaki opisujesz to, ze się śmiejesz sama z siebie - owszem, to fajna cecha, ale nie w nadmiarze- kiedy się śmiejemy to się śmiejemy, ale trzeba umieć powiedzieć stop No i pewnie to, ze się nie odezwiesz nikomu, że coś Ci nie pasuje- też tak kiedyś robiłam, do czasu Nie daj sobie w kaszę dmuchać :P postaw się raz i drugi, odpyskuj, a zobaczysz, ze ludzie zmienia swoje podejście... Jesteś Rakiem, jak mój mężczyzna - on w sumie też tu niby taki chojrak, czego to on nie powie, co on nie zrobi, owszem, wśród znajomych jest "cwany", a jak wyszła ostatnio pewna sytuacja ze starszą nieznajomą osobą, to kto musiał się kłócić? Ja, jak na Lwa przystało hehe, wyszło jaka z niego pizda, nie powiem, miałam satysfakcję, bo na mnie niby mówił, że nie umiem się kłócić o swoje, a sam stał jak ta cipa i by się słowem nie odezwał :o :D

heh, widzę, że słowo ch o j r a k też jest "ocenzurowane", ach, ta nadgorliwość kafe :P tak samo jak w przypadku np słowa :d o w c i p y - dowcipy :P

Eeee, nie ocenzurowało :o a ostatnio była gwiazdka zamiast i ;)

Gość gość
Mnie dziwi, że np. nie odpowiedziałaś przesłodzonym głosem "jak widzisz, NIE ZAWSZE".