Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaa4

http://spraypainting.cba.pl JAK TO POWSTAJE!?

Polecane posty

Gość ciekawaaaa4

napisalam w dziale kultura ale napisze rowniez tutaj bo chcialabym trafic kogos kto wie o co chodzi i mi to jakos ladnie skladnie wytlumaczy ;) a wiec ;) trafilam na swietna strone - http://spraypainting.cba.pl obrazy malowane sprayem.... takim w puszce jak ze sklepu normalnie szok!? jak mozna takim cisnieniem jak jest w puszce namalowac obraz !? mnie to szokuje i to na tyle ze kupilam na tej stronie 1 obraz zeby zobaczyc to na zywo bo myslalam ze to grafika wydrukowana a nie jakies spreje. Obraz niesamowity i faktycznie sprejem namalowany cos niesamowitego teraz zamowie drugi bo to swietny pomysl na prezent ale.... rzecz w tym jak to powstaje czy ktos z Was zna ta technike i moglby przyblizyc jaki to papier jakie farby i.... JAK!?!?!

Gość czarna_queeeeiiin
nie pomoge Ci z pytaniem ale dzieki za linka............ zajefajne w zyciu tego nie widzialam

Gość na swiecie....
jest wiele kiczy niektorzy rozsmakowuja sie w truflach a dla mnie to gow... no i co? najdrozszy grzyb swiata - generalnie o gustach sie nie dyskutuje

Gość i tak cos powiem!!!!
a ja powiesilabym gdybym miala gdzie kupic. Na nastepnych wakacjach jak ktos bedzie malowal napewno na scianie powiesze. Mnie nie kreca jakies sloneczniki a cos zakreconego i kosmicznego bo przeciez takiego obrazu nie da sie skopiowac w 100%

Gość ciekawaaaa4
naprawde nikt nie ma pojecia?

i tak cos powiem!!!! a ja powiesilabym gdybym miala gdzie kupic. Na nastepnych wakacjach jak ktos bedzie malowal napewno na scianie powiesze. Mnie nie kreca jakies sloneczniki a cos zakreconego i kosmicznego bo przeciez takiego obrazu nie da sie skopiowac w 100% no to jak będziesz przelotem na Wrocławskim Rynku kupisz na pewno takie obrazki, zrobią Ci je od ręki na Twoich oczach co tylko powiesz :)

Gość doswiadczona w tych sprawach :
ja kupilam swego czasu taki obraz nad morzem i jeden we wroclawiu jeden z nich byl na zupelnie innym papierze niz drugi i ten na dziwnym papierze juz poszedl sie je.... a drugi jest ok wiec tak naprawde nie wiem czy jest sens od takich malarzy ulicnzych kupowac bo przeciez nikt ich po 2 latach scigac nie bedzie jak obraz padnie ja kupuje na stronie jednego z artystow bo kilku ich polska ma i najstarszy ma 6 lat a wyglada jakby byl dopiero kupiony wiec twierdze ze ludzie majacy swoja www bardziej szanuja klienta niz ulicznicy

Gość dreampainter
sam sie tym trudnie od wielu lat,i mam klientow ktorzy co roku cos kupują.w zyciusie nie spotkałem z reklamacją.mozna zobaczyc moje obrazki na you t.dreampainter2002.

Gość dreamie
widzisz o czym jest temat? pytanie! a nie miejsce zebys sobie robil reklame bezczelny jestes! zajmujesz sie tym ale odpowiedzi nie udzielisz

Gość maria__krakow
kupilam swego czasu obraz na tej stronie i zdecydowanie polecam. Ale jak to powstaje pojecia nie wiem :) wiem ze te obrazy maluje sie bardzo szybko w kilka minut i kiedy malujacy popelni niewlasciwy ruch to obraz jest do wyrzucenia - wlasnie to mnie zainspirowalo :) poza tym sa niepodrabialne jako jedyne na swiecie

Gość gość
Hodzo o to że masz np.kawałek kartki malujesz czarnym sprejem czarny gruby pasek na kartce boedzesz drugi kawałek kartki trzymając jedną ręką kawałek kartki a dugą przytrzymując ten kawałek rozmazowując. Po tej plamie powstają góry. Bierzesz skarpetke zwijasz na lół. Maczasz w farbie o spreyu i owstają krzaki.jak narazie to tyle resztr można zobaczyć na yoitube po prostu wpisać spraypainting albo space painting .myśle że pomoglem