Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiuNia ^ ^

Mój Srom nie podoba się moejmu chłopakowi ..

Polecane posty

Gość NiuNia ^ ^

Tzn. Mam duże wargi sromowe te większe.. Te mniejsze wydają się okey no ale co z tego jak mam je duuuże .. ;/ No i wiem o tym że mojemu chłopakowi się to nie podoba nie za bardzo lubi robic minetke wiem o tym . Ostatnio przez telefon mówił mi że jego kumpel mówił mu o tym że jemu nie smakuje "srom" swojej dziewczynie tak mi pwoiedział że jego kumpel tak twierdzi no i mi sie wydaje że to było specjalnie bo może chodziło mu o to że mu mój srom nie smakuje albo cos no ale ja dbam o higiene intymną więc nie wiem dlaczego mu nie samkuje mozę mój śluz.. no i jeszcze do tego te moje wargi ;// nie wiem co mam robić ..

Gość NiuNia ^ ^
Co myślicie?

Gość pólidealna
masz 15 lat ?

Gość NiuNia ^ ^
Hee dzięki odrazu mi lepiej :) ale ja go kochaaam :)

Gość pólidealna
po pierwsze - czy ty nie jesteś za mloda na seksa ? a po drugie - jak chlopak stwierdzi ,ze mu sie twoja doopa nie podoba bo chce żebyś ja miala w pozimie - to co ? polecisz sobie operacje zrobic ,zeby sie jakiemuś chlopaczkowi przypodobać ? mam nadzieję ,zechoćsie zabezpieczacie , anie ,ze dzieciaka zrobicie a po ratunek do rodziców .

Gość pólidealna
kocha go :) gowniara 16 lat i go kocha :0 ciekawe ilu ich bedize " kochala do 18 ?:) chlopak sobie chce urzyć to glupiej wkeca wielkie uczucie a ta nogi rozklada .

Gość poradze ci :)))
wiesz co za mloda jestes na powazne zwiazki. jak nie ten to inny. napewno znajdziesz takiego ktory zaakceptuje ciebie w 100 % i jego tez pokochasz. takich gosci sie olewa. za niedlugo bedzie ci wspominal o operacji plastycznej bo wyczyta w necie ze jest cos takiego jak plastyka narzadów płciowych. i bedzie cie namawial. sprawa jest prosta albo on cie akceptuje albo nie. jesli nie to szukasz innego

Gość NiuNia ^ ^
DO PÓŁIDEALNEJ ! chciałabym poznac twoje kompleksy haha ; p

Gość pólidealna
dziewczyno w wieku 16 lat zaprzątaja cie takie problemy ? jeszcze z dziecinstwa nie wyrosas a już jesteś takak doswiadczona ? kto powazny zwiaze sie z taką przeleciana na wszystkie sposoby dziewczyną ? chyba taki sam puszczalski . zabezpieczasz sie chociaż ? on jest zdrowy ?

Gość pólidealna
jak masz coć troche rozumu to poczytaj tutaj - pelno tu tematów o niechcianej ciazy i klopotach z tym zwiazanych . myśl przed - a nie po .

Gość NiuNia ^ ^
pisze tutaj o seksie oralnym i nie bój się nie zajde w ciąże aż tak się o mnie martwisz wrrzuć na luz;)

Gość pólidealna
swoja drogą - co ty dziweczyno bedziesz robić jak bedziesz mieć na . 35 , 40 lat - skoro już teraz zabierasz sie za takie zabawy i to pewnie z pierwszym chlopakiem ?

Gość NiuNia ^ ^
Jejaa żartowałam sobie z tą 16 to tylko mój adres email mam 18 lat urodziłam sie 91 roku a niee 95 poprostu mam taki email nie patrzcie na to napisałam że mam 16 bo wszyscy mi pisza czy ja mam 15 lat to tylko adres email ;p

Gość NiuNia ^ ^
już niedługo 19 ^^

Gość pólidealna
podejrzewam ,ze nawet tych 16 nie masz skonczonych ktora 19 latka mialaby taki problem ?:) oj , dzieciaki , doigrasz sie , a później placz i do mamy . naprawde tak potrzebujesz tego sksu ? czy robisz to bo " wszyscy to robia " ?

hm, ja w wieku 16 lat spotkałam swoją miłość. nadal jesteśmy razem i układa się świetnie. a wracając do tematu. ten chłopaczyna ma problem z samym sobą. skoro tak wybrzydza to nie zależy mu na tobie jakoś bardzo. a 16 lat to za niski wiek na seks.

No prawda zgadzam się z panią po wyżej no ale hm... myśle że najlepiej z nim porozmawiać mimo że to wstydliwy temat xD

droga lolu, ale o czym tu gadać? chłopak okazał się niewyżytym samcem. nie podoba mu się trochę inna "uroda" i już wszystko jest źle. ona ma kompleksy, a ten pewnie na boku musi szukać swojego zasranego ideału :O

Takk no z jednej strony masz racje no ale wiesz.. może poprostu nie chodzi mu tu o sam wygląd jej " sromu" tylko o smak jej soków , śluzu ;p ;) sama nie wiem ehh ..

Niech se szuka ideału ciekawe czy znajdzie bo ideałów na tym świcie niestety nie ma :( ;/

Gość matacz ,,,...
powiedz mu ze mógł by miec wiekszego fiuta , taki jaki ma to kiepska sprawa ! no i ze grubszy by mógł byc .... o lodzie nich zapomni , albo bedzie on dwa razy minetka , a ty raz loda , albo nich spada ! :)

Gość matacz ,,,...
za młoda na sex ?? a kto stare ruzy bedzie ruchac , jak młode chetne , 16 lat to w sam raz